Stand By Me

Stand By Me

Bucură-te de garanție extinsă gratuit pentru unitatea ta Daikin.

Warranty extension

Extinderea garanției 

Cadoul nostru pentru tine

Extinderea gratuită a garanției se aplică pieselor de schimb și devine activă imediat după ce echipamentul tău Daikin a fost înregistrat pe platforma Stand By Me.

Parts Replacement

Sănătate și confort

Respiră aer curat

Avem grijă de sănătatea ta și a celor dragi prin întreținerea optimă a sistemului de aer condiționat. Curățarea periodică a filtrelor de aer asigură un aer curat și confort optim.

Service Partners

Service pentru parteneri

Îngrijire fără griji

Partenerii autorizați de service Daikin primesc automat o notificare și sunt informați când echipamentul tău înregistrat are nevoie de întreținere.

imag 1530 x 545 px fata.jpg
 

Avantaje Stand By Me

Stand By Me este o platformă online prin care oferim cele mai bune servicii post-vânzare clienților noștri care au achziționat echipamente Daikin. Platforma este destinată partenerilor Home Comfort Expert și partenerilor autorizați pentru instalarea sistemelor Daikin. Accesând link-ul primit după înregistrarea produsului tău de către partenerul Daikin, vei beneficia gratuit de garanția extinsă de până la 5 ani pentru piesele de scchimb. În plus, poți beneficia de pachete de servicii suplimentare, putând urmări istoricul unității tale.

Daikin BB_Site_nou pentru site.jpg
 

Cum se înregistrează noul echipament Daikin

Împreună cu partenerul tău Daikin îți poți înregistra echipamentul în câțiva pași simpli:

1. Contactează partnerul tău Daikin de la care ai achiziționat echipamentul și solicită codul de înregistrare pentru crearea contului Stand By Me;

2. Accesează link-ul primit și confirmă înregistrarea prin introducerea codului de punere în funcțiune;

3. Completează și updatează-ți profilul;

Prin intermediul platformei, vei putea accesa și vizualiza oricând toate pachetele de servicii disponibile pentru echipamentul tău Daikin.

 

1.jpg

Plănuiești să achiziționezi o unitate Daikin?

Suntem aici să își oferim suport și să asigurăm cel mai bun service pentru echipamentul tău Daikin.