Daikin Altherma aer-apă de temperatură scăzută

Pompă de căldură aer-apă de temperatură scăzută Daikin Altherma

Soluţia de încălzire, răcire şi preparare a apei calde, eficientă din punct de vedere energetic.

Aer-apă de temperatură scăzută, încălzire

Încălzire

Pompele de căldură extrag căldura din aerul exterior, ceea ce face din încălzirea locuinţei tale să devină un proces eficient din punct de vedere energetic.

Aer-apă de temperatură scăzută, răcire

Răcire

Alimentate cu surse de energie regenerabilă, pompele de căldură răcesc locuinţa fără să consume canttăţi mari de energie.

Pompă de căldură aer-apă, apă caldă

Preparare apă caldă

Prin combinarea unei pompe de căldură cu un rezervor de apă caldă menajeră poţi produce, cu o eficienţă ridicată, suficientă apă caldă pentru tine şi familia ta.

aer-apă, pompă de căldură, suport solar

Racord la panouri solare

Racordarea opţională la panouri solare asigură o sursă de energie gratuită, care poate produce până la 70% apă caldă menajeră.

Soluţia perfectă pentru construcţiile noi

Pompele de căldură aer-apă de temperatură scăzută Daikin sunt soluţia optimă pentru locuinţele sau clădirile noi. Combinată cu sistemele de încălzire prin pardoseală sau cu radiatoare de temperatură scăzută, configuraţia consumă şi mai puţină energie pentru a-ţi încălzi locuinţa. Proiectate în Europa, pompele noastre de căldură aer-apă sunt potrivite pentru toate climatele din Europa, indiferent de sezon.

Residential-37-710x460.png
ERLQ-C_01_003.png

Funcţionează cu energie din surse regenerabile

Prin extragerea energiei regenerabile din aer, Daikin Altherma de temperatură scăzută asigură încălzire, răcire şi furnizează apă caldă menajeră într-un mod sustenabil.

 • Funcţionează cu 75% energie regenerabilă extrasă din aer şi 25% energie electrică
 • La încălzire se încadrează în clasa energetică A++
 • Combină pompa dvs. de căldură cu panouri solare pentru a obţine economii de energie şi mai mari la producerea apei calde. 

Apă caldă mai ieftină- cu energie solară

Micşorează costurile cu energia, profitând de energia regenerabiă a soarelui. Panourile noastre solare sunt uşor de instalat şi produc până la 70% din energia pe care pompele de căldură şi centralele termice o consumă pentru producerea apei calde. Sistemele noastre cu panouri solare pentru producerea apei calde menajere sunt adecvate atât pentru locuinţele mici, cât şi pentru cele mari. Poţi alege un sistem presurizat sau unul nepresurizat de producere a apei calde.

pressuriseless.png

Boiler de apă caldă nepresurizate ECH2O

 • Ideale pentru case noi
 • Au performanţă energetică mai mare decât sistemele presurizate
 • Necesită o conexiune verticală directă de la rezervor la panourile solare
 • Dacă nu este soare, sistemul se goleşte automat pentru a preveni îngheţarea ţevilor
pressurised.png

Boilere de apă caldă presurizate ECH2O

 • Ideale pentru renovări şi locuinţe deja existente
 • Există posibilitatea de a utiliza tubulatură curbată pentru a conecta reyervorul la panourile solare
 • Umplute cu apă şi antigel pentru a preveni îngheţarea ţevilor
 • Pentru siguranţa ta, sistemul este presurizat şi sigilat
Aplicaţia de încălzire Daikin

Mereu în control

Descarcă aplicaţia noastră de încălzire, conectează unitatea ta la Wi-Fi şi controlează climatul locuinţei tale din orice locaţie. Este atât de uşor!

Compatibil cu o mulţime de emiţătoare

Pompele de căldură aer-apă de temperatură scăzută Daikin Altherma sunt compatibile cu o gamă variată de emiţătoare de căldură. Prin urmare, poţi alege combinaţia ideală pentru locuinţa ta. 

 
Încălzire prin pardoseală

Încălzire prin pardoseală

Cu o distribuţie uniformă a încălzirii şi a răcirii în întreaga locuinţă şi cu o temperatură stabilă, încălzirea prin pardoseală este emiţătorul cel mai eficient din punct de vedere energetic.

Radiatoarele de temperatură scăzută sunt ideale pentru băi

Radiatoare de temperatură joasă

Radiatoarele de temperatură joasă sunt ideale pentru baie. Utilizează-le ca suporturi pentru prosoape şi astfel încălzeşti simultan spaţiul din baie şi prosoapele.

Convector cu pompa de căldură

Convector pentru pompă de căldură

Convectorul pentru pompă de căldură este un ventiloconvector echipat cu software, care optimizează automat eficienţa energetică pe baza cererii, a temperaturilor şi a preţurilor la energie.

EHVX-D9W_01_001_ip.tif

Daikin Altherma 3

Cea mai recentă gamă de încălzire de la Daikin atinge niveluri superioare ale confortului, eficienței energetice, fiabilității și controlului.

Pompe de căldură aer-apă de temperatură scăzută Daikin

Unităţile Daikin Altherma de temperatură scăzută utilizează tehnologia pompelor de căldură aer-apă pentru încălzirea, răcirea şi producerea de apă caldă într-un mod extrem de eficient din punct de vedere energetic.