Daikin_1_website_header_1500x790px_luca.jpg

Conceput ca să te facă să zâmbesti!

Și știm că vei face exact asta, deoarece cursele dintre sufragerie și dormitor nu au fost niciodată atât de fresh, într-un aer atât de curat! Mami și tati sunt și ei bucuroși pentru că măcar un lucru este silențios la ora de joacă: aparatul de aer condiționat DAIKIN nu scoate niciun pss și, după cum spune tati cu un aer de expert, menține un nivel optim al temperaturii în timp ce filtrele îndepartează praful, alergenii și mirosurile neplăcute din aer.

imag 1530 x 545 px fata.jpg
 

Extinderea garanției - cadoul nostru pentru tine

Pentru a-ți asigura confortul perfect, am creat pentru tine platforma online Stand By Me. Prin intermediul acesteia oferim cele mai bune servicii postvânzare clienților noștri care au achiziționat echipamente Daikin, prin intermediul partenerilor Home Comfort Expert.

Accesând link-ul primit după înregistrarea produsului, de către partenerul tău, vei beneficia gratuit de garanție extinsă de 5 ani și de pachete de servicii suplimentare, putând urmări istoricul unității tale.

daikinforlife

Trimite-ne feedback-ul tău!

Opinia ta este foarte importantă pentru noi! Vrem să oferim cele mai bune produse şi servicii, iar feedbackul tău ne ajută să ne îmbunătăţim continuu. 

Spune-ne cum a fost experiența ta cu Daikin si poti castiga unul dintre cele 8 Ipad-uri!

SEB01875.jpg
 

Noutăți în gama noastră de produse

Daikin | Multi-Split

Mai puţin este mai mult.

AFLĂ MAI MULTE

Stylish reunește un design și o tehnologie remarcabile pentru a furniza o soluție de climatizare completă pentru orice interior.

AFLĂ MAI MULTE

Seria Sky Air, permite cel mai scăzut impact asupra mediului și un pachet unic de eficienţă energetică și confort.

AFLĂ MAI MULTE

Soluţii pentru fiecare cerinţă de climatizare

La Daikin, oferim cea mai largă selecţie de soluţii de încălzire şi răcire pentru a satisface toate spaţiile rezidenţiale, comerciale şi preferinţele personale. Află mai multe detalii despre opţiunile disponibile prin alegerea unei aplicaţii.

 

Încălzire şi pompe de căldură | Daikin

Aer condiţionat | Daikin

Purificarea aerului | Daikin

Refrigerare

Ventilaţie

Sisteme de control