daikin szerviz

Építse üzletét Daikinnal

Kiváló minőségű hőszivattyú, légkondicionáló, hűtő- és ipari rendszer megoldások legszélesebb választékát kínáljuk Önnek.

Fontos információk: Daikin elérhetősége 2020. március 16-tól

A Daikin vállalatcsoport számára munkavállalói és üzleti partnerei egészsége kiemelten fontos. A koronavírus terjedésének lassítása érdekében munkatársaink 2020. március 16. óta otthonról látják el feladataikat, irodánkban csak ügyelet működik, személyesen ügyfeleket nem tudunk fogadni.

Szolgáltatásainkat és az áruforgalmat szeretnénk a fennálló rendkívüli helyzetben is ellátni a következő feltételek mellett:

  • Kollégáink mobiltelefonon és saját email címeiken továbbra is elérhetőek. 
  • Közvetlen kapcsolat hiányában a következő elérhetőségeken várjuk megkereséseiket: 
  • Megrendelések esetén igyekszünk fenntartani a korábbi munkamenetet, de a kapacitások beszűkültek, és rajtunk kívülálló okok miatt csúszás a szállítmányozási határidőkben előállhat. Erről kollégáink egyedi értesítést küldenek.
  • A Daikin Szerviz csapata továbbra is teljes kapacitással működik, ugyanakkor bizonyos korlátozásokat – a technikusaink és ügyfeleink biztonsága és egészsége érdekében - be kellett vezetnünk. Alkatrészek számos raktárban elérhetőek. 

Bízunk benne, hogy mihamarabb visszaáll majd minden a megszokott kerékvágásba, de addig is tegyünk közösen mindannyiunk egészségéért, biztonságáért!

Maximális komfort

Biztosítson olyan környezetet ügyfeleinek, amely az igényeikhez igazodik!

Kiváló minőség

Lazítson és élvezze a megbízható megoldások előnyeit!

Gazdaságos üzemeltetés

Energiahatékonyság mindenek előtt. Környezetbarát megoldásainkkal Ön is energiát takaríthat meg.

Speciális támogatás

Ügyféltámogatás és szerviz funkciók


Daikin Business Portal

Online üzleti portálunk regisztráció után azonnali hozzáférést biztosít a telepítéshez szükséges információkhoz és eszközökhöz. A kézikönyvektől és termékbemutatóktól a videókig és kiválasztó szoftverekig, hatékony eszközöket kínálunk kérdései megválaszolásához és munkájának támogatásához.

Daikin a legnagyobb kivitelező hálózattal rendelkezik Európában

A legnagyobb hálózat Európában

Az Európában alapított Daikin Europe tapasztalata és kiterjedt hálózata innovatív fűtési és légkondicionálási megoldások létrehozásán fáradozik már több, mint 45 éve. Piaci ismereteink és forrásaink bármely klímaszabályozási igényhez kiváló megoldást nyújtanak. A saját tulajdonunkban lévő European Development Centre fejlesztési központunkban arra összpontosítunk, hogy környezetbarát termékeket hozzunk létre. Európában dolgozunk, fejlesztünk, az európai piac számára.

Megoldások minden igényre

A Daikin termékek a legteljesebb körű skálán kínálnak prémium minőségű hűtési és fűtési megoldásokat a legkülönbözőbb környezeti és személyes igényekre. Válasszon az alábbi területek közül és ismerje meg termékeink széleskörű lehetőségeit!

Hírek, újdonságok