Megoldások minden klímaszabályozási igényre

A Daikin a különböző környezeti és személyes igényeknek megfelelő fűtési és hűtési megoldások legnagyobb választékát kínálja. Tudjon meg itt többet az elérhető lehetőségekről. 

Termékválaszték

Levegő-víz alacsony hőmérsékletű hőszivattyúk

A Daikin Altherma alacsony hőmérsékletű egységei levegő-víz hőszivattyús technológiát használnak a fűtéshez, hűtéshez és a meleg víz energiahatékony biztosításához.

Levegő-víz magas hőmérsékletű hőszivattyúk

Könnyedén helyettesítheti a régi fűtés és melegvíz rendszert az energiahatékony Daikin Althema magas hőmérsékletű hőszivattyúval.

Hibrid hőszivattyú

Hatékonyan ötvözi a megújuló és a hagyományos energiaforrásokat a Daikin Altherma hibrid hőszivattyúval a fűtéshez, hűtéshez és meleg víz előállításhoz.

Használati meleg vizes hőszivattyúk

Válassza a piacon elérhető, leginkább energiahatékony meleg vizes fűtőrendszert a használati meleg vizes hőszivattyúink közül.

Levegő-levegő hőszivattyúk

A Daikin levegő-levegő hőszivattyúi a kinti levegő megújuló energiaforrását használják az otthonának a hatékony fűtéséhez és hűtéséhez.

Geotermikus hőszivattyú

A Daikin geotermikus hőszivattyúi kivonják a talajból a hőt, így hatékonyan biztosítják a fűtést, hűtést és meleg víz ellátást.

Sky Air

A Daikin Sky Air teljes körű megoldást nyújtó légkondicionáló rendszer, amely fűtést, hűtést, szellőztetést és légtisztítást biztosít kis és közepes méretű épületekbe.

Olajkazánok

A Daikin a leghatékonyabb olajkazánt biztosítja egy innovatív kondenzációs technológiával, amely gondoskodik az otthona fűtéséről és melegvíz-ellátásáról.

Gáz-kondenzációs kazánok

A Daikin gáz-kondenzációs bojlerek energiahatékonyak és egyszerűen beszerelhetők, ideális megoldást jelentenek felújítások és a hagyományos gázkazán cseréje esetén.

Légkezelő egységek és szellőztető rendszerek

A Daikin nagyon hatékony légkezelő egységeket biztosít kis és nagy volumenű szellőztetéshez egyaránt, illetve a friss levegő keringetéséhez bármely épületben.

Vezérlőrendszerek

Az otthonában a klíma központi online szabályozásától a több zónás épületfelügyeleti rendszerekig a Daikinnal mindig teljes mértékű szabályozással fog rendelkezni.

VRV

A Daikin VRV rendszerek teljes körű klímaszabályozást biztosítanak bármely nagy, vagy kis méretű épületbe. Eredeti, innovatív és energiahatékony Daikin termék.

Kereskedelmi mélyhűtés

A Daikin mélyhűtő rendszereit megbízható és hatékony ipari és kereskedelmi mélyhűtésre tervezték

Folyadékhűtők és légkezelő berendezések

A Daikin hatékony és megbízható vízhűtéses és léghűtéses hűtőket, illetve légkezelő egységeket és ventilátor-tekercs egységeket a kis és nagy igények számára.

Biddle légfüggönyök

Előzze meg a hőveszteséget és tartson fenn a kellemes légkört az épületben a Biddle Air Curtains légfüggönyeinkkel.