DaikinStore-new1.jpg

Megnyitottunk!

Találj rá kedvenc klímádra a Daikin virtuális bemutatótermében!       

Velünk egy fokkal minden jobb!

Lépj be a Daikin világába és találj rá a kedvenc klímádra az otthonod kényelméből. Egyeztess online, konzultálj szakértőinkkel és kapj meg minden segítséget a tökéletes klíma kiválasztásához. 

Teljes körű kivitelezés

Tanácsadás, tervezés, telepítés: munkatársaink az első perctől kezdve rendelkezésedre állnak, hogy szakértő támogatás mellett választhasd ki új klímaberendezésedet.

Széles választék

Kínálatunkban a Daikin csúcstechnológiás megoldásai közül válogathatsz, a hűtési és fűtési megoldások széles választékát találod.

48 órán belüli kapcsolatfelvétel

Lépj velünk kapcsolatba telefonon, emailben vagy az oldalon található űrlap kitöltésével, és munkatársaink 48 órán belül jelentkeznek nálad.


Kínálat

Kínálatunkban számtalan különböző modell közül választhatod ki az igényeidnek leginkább megfelelő berendezést. Amennyiben segítségre lenne szükséged a választásban, vedd fel a kapcsolatot munkatársainkkal!

Daikin Légkondícionáló Megoldások

Légkondicionálás

A Daikin szerteágazó légkondicionálási megoldásaival nemcsak hűtési, de fűtési megoldást is kínál a folyamatosan tiszta levegő biztosítása mellett. Több mint 90 év tapasztalat, a legjobb energiahatékonysági besorolások, megújuló energiák használata illetve a csendes és megbízható működés mind olyan tulajdonságok, amelyek magukért beszélnek. Élvezd Te is a kiemelkedő komfortszintet anélkül, hogy megterhelné a villanyszámládat!

Hőszivattyús megoldások

Daikin Altherma, a hőszivattyúk új generációja - Energiahatékony levegő-víz hőszivattyús megoldások, amelyek gondoskodnak otthonod fűtéséről, hűtéséről és használati melegvíz ellátásáról, legyen szó újépítésű vagy felújított ingatlanról. A Daikin széles hőszivattyús termékpalettáján mindenki megtalálja a számára ideális megoldást. Rendszereink napkollektorokkal kombinálhatók és a különböző okos otthonos megoldásokhoz integrálhatók. 

Daikin Hőszivattyús megoldások

Segítünk megtalálni a megfelelő Daikin megoldást!

Mindent egy kézből - Szakértőink teljes szolgáltatáscsomaggal várnak, hogy a tanácsadástól a kivitelezésig kísérjenek téged a tökéletes fűtési vagy hűtési megoldás megtalálásában. 

 

Látogass el személyesen is a Daikin Márkaboltba!

2020. május 20-tól megnyitjuk a Daikin Márkaboltot Budapesten. Az alábbi óvintézkedések mellett várunk minden érdeklődőt, hogy a tervezéstől a kivitelezésig segítsük a klímavásárlás és fűtési rendszerek vásárlása előtt. 

Kérjük, hogy lehetőség szerint az időpontfoglaló adatlap kitöltésével jelentkezz a boltlátogatásra, hogy minél felkészültebben és a lehető legnagyobb biztonságban fogadhassunk. 

graphics_mask.jpg

Kérjük, hogy viselj arcot és orrot eltakaró maszkot. Ha esetleg nem lenne nálad, akkor egyszer használatos maszkot biztosítunk a recepción. 

Kérjük továbbá, hogy ha betegség tüneteid észleled magadon, akkor inkább az online konzultáció mellett dönts.

Foglalj időpontot az otthonod kényelméből, telefonos konzultáció vagy videóbeszélgetéshez.

 

Márkaboltunkba korlátozott számban engedünk be érdeklődőket. Az üzletben maximum 10 fő tartózkodhat (30 m2/fő).

Kézfogás helyett egy mosollyal fogadjuk az érdeklődőket! 

 

graphics_icons2.jpg

Kérjük, hogy a 1,5 méter távolságot tartsd meg a látogatás során, az eladóktól és a többi érdeklődőtől egyaránt. 

Zsebkendő hiányában javasoljuk a karhajlatba tüsszenteni vagy köhögni. 

 

Keresd üzletvezetőnket, Nagy Attilát!

E-mail: markabolt@daikin.hu

Telefon: +36 70 796 7709

Daikin Márkabolt - Nyitás: május 20.

XIII. kerület Budapest, Váci út 80. (bejárat a Révész utca felől)

Promenade Gardens irodaház földszintje  

Autóval: fizetős parkolási lehetőség a könyékbeli utcákban

Tömegközlekedéssel: az M3-as metró Dózsa György úti megállójától 2 perc séta

Nyitvatartás:

Hétfő-péntek: 10:00-18:00

Szombat: 10:00-14:00

Vasárnap: Zárva

Kérj időpontot az oldalon található űrlap segítségével, hogy kollégáink a helyszínen személyre szabott tanácsadással várjanak.