Daikin karrier - A Daikin napba még több fér bele

Miből áll egy nap a Daikin-nál?

Innováció, növekedés, felelősség, változatosság, tisztelet és vidámság.
Mi a Daikinnál ezekben hiszünk, így dolgozunk, és valljuk, hogy minden napot a lehető legjobban ki kell élvezni!

Miért a Daikin?

Több érvünk is van amellett, miért jó a Daikin-nál dolgozni. Például az alábbiak:

Nemzetközi, piacvezető vállalat: Daikin egy igazi globális vállalat, és tekintve projekjeinket, ez azonnal egyértelművé válik mindenki számára. Tudta, hogy a Daikin a világ több országában rendelkezik képviselettel? Nálunk folyamatosan szélesítheti látókörét csapatban dolgozva, akár határokon átívelően is.

Vállalkozó szellem: A Daikin célkitűzése, hogy fenntartható, teljeskörű klímamegoldásokkal váljon az ipari, kereskedelmi és lakossági piacon is vezető vállalattá, így egy igazán motiváló és dinamikus környezetet biztosít a munkavállalók számára.

Egyéni fejlődés: A Daikin egy folyamatosan fejlődő, haladó szellemű vállalat. Köszönhetően a munkalehetőségek sokféleségének, a munkatársak egyéni fejlődése és a munka változatossága garantált.

Tisztelet és elfogadás: A Daikin-nál minden munkavállaló egyforma becsben van tartva, függetlenül a beosztotti vagy vezetői pozícióról. A tehetséget és a hatékonyságot maximális tisztelet övezi nálunk, amelyek megfelelő elismerésben is részesülnek.

Támogatás: Új munkavállalóknak biztosítjuk a szükséges tréningeket és intenzív támogatást. Kiváló példa erre a Daikin Sales Akadémia, ahol tapasztalt kollégák és külső szakértők bevonásával tartunk oktatást és továbbképzést az új belépők számára.

 

Daikin közösség

A Daikin megismerése egyet jelent az emberek megismerésével. Mindazt, amit cégünk elér, rendkívüli munkatársainak köszönheti elsősorban.

Perspektíva:  A világ egyre gyorsabban fejlődik. Éppen ezért a Daikin hosszú távon gondolkodik - különösen az emberekről. Ha munkatársaink képességeinek fejlesztésébe fektetünk, közvetlenül a vállalat jövőjébe fektetünk. Munkatársainkat a Daikin család tagjaiként kezeljük, és mivel úgy érezzük, hogy cégünk az egyik otthonunk is, önmagunknak a legjobbat nyújtjuk. Ez nem közhely, ez a megközelítésünk lényege.

Kultúra: Egy piaci trendteremtő vállalatnak felelőssége van és ez nem kis kihívás. Nemzetközi szereplőként különböző kultúrák folyamatos összehangolásán is dolgoznunk kell. Ez az állandó harmóniára törekvés biztosítja mindannyiunk számára az ideális egyensúlyt. A folyamatos párbeszéd megtanította nekünk, hogy tiszteljük mindegyikünk egyediségét és különleges tehetségét.

Jó hangulat: Kiemelten fontos, hogy jól érezzük magunkat a munkahelyünkön. A közösségteremtés és a csapatmunka erősíti a munkatársak közötti kapcsolatokat, ez motivál minket. Csatlakozzon hozzánk!

 

Egyedülálló vállalati kultúra

Mindig törekszünk arra, hogy lássunk túl a rövid távon. Magunkra nem csak, mint cégre gondolunk, hanem mint közösségre, a nálunk dolgozó emberek közösségére. Végül is mindazért, amit a Daikin elér, munkatársainknak kell köszönetet mondanunk. A fenntarthatóságra szélesebb összefüggésben is törekszünk gondolni, különös tekintettel a társadalomra és a környezetre, amelyben élünk és dolgozunk.

Fenntartható innováció: így készülünk a jövőre. Ahhoz, hogy tovább növekedjünk, előre ismernünk kell az ügyfeleink változó igényeit. A Daikin nem követ; a Daikin teremt. Célunk, hogy folyamatosan jobb és jobb klíma megoldásokat kínáljunk ügyfeleinknek.

Ugye egyértelmű, hogy ilyen légkörben a tehetség ösztönözve van? Nálunk folyamatos a fejlődés tanfolyamokon való részvételekkel, a kollégákkal való kapcsolattartással és az Önre bízott sokrétű feladatok által. A Daikin a Kaizen-filozófiát vallja, amely ösztönzi az egyes alkalmazottak vállalkozói tevékenységét és hozzájárul a folyamatos fejlődési lehetőségekhez. Mindenkinek véleményére kíváncsiak vagyunk, az Ön visszajelzése is fontos számunkra.

Egy nagyszerű munkahely

A “Great Place to Work” szervezet újra kiválasztotta Ausztria legnagyszerűbb munkahelyeit! A Daikin Airconditioning Central Europe részt vett a felmérésben immár a negyedik alkalommal és – ezúttal is sikerrel zárt!

Tekintse meg cégünk profilját a Great Place to Work honlapján!

DAIKIN SALES AKADÉMIA

Vegyen részt változatos, 24 hónapos gyakornoki programunkban a Daikin Sales Akadémián, ahonnan később egyenes út vezethet a Daikin-hoz. Neves belső és külső szakértőkből álló csapatunk segíti a különböző képességek és készségek fejlesztését a tréningsorozat folyamán.

A program tartalma

 • Felkészítő tréning házon belüli és a külsős értékesítési csapatok különböző funkcióinak megismerése.
 • 24 hónapos tanulmányi program szakmai és személyes kompetenciák képzésére (termékfejlesztés, prezentációs és értékesítési technikák oktatása stb.)
 • Intenzív, személyre szabott útmutatás kijelölt mentoroktól
 • A képzés befejezésekor a Daikin, mint növekedésorientált nemzetközi vállalat, különböző szakmai fejlesztési lehetőségeket kínál értékesítési karrierjének felépítéséhez

Érdeklődik?

Pályázati anyagát (önéletrajz + kísérőlevél) az alábbi címre várjuk:

Daikin Airconditioning Central Europe HandelsgmbH
Campus 21, Europaring F12/402
2345 Brunn am Gebirge, Austria
e-mailben: jobs@daikin-ce.com

 

internationaltraineeship-careers.jpg
sales_academy_HU.jpg

Ismerkedjen meg néhány munkatársunkkal!

ATU2_2.png

Alina, Románia

„Nekem a Daikin egyet jelent az emberekkel! Ez már a kezdetektől így volt, 2016 óta, amikor csatlakoztam a Daikin-hoz…amely szerelem volt első látásra és azóta egy tartós kapcsolattá fejlődött:-) Nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen nagyszerű csapat tagjaként foglalkozhatok azzal, amit a legjobban szeretek: a marketinggel! Digitális világunkban minden a közösségi médiáról és a vásárlói élményről szól, a potenciális ügyfelek elérése pedig egyre nagyobb kihívások elé állít minket. Egy jó marketinges mindig tanul, hajtja a kíváncsiság és az ügyfelek megismerése. A mi szakmánkban nem lehet unatkozni, ez az igazi karrier alapja.”

MDU1.JPG

Martin, Szlovákia

„Az én munkámnak van technikai és értékesítési vonatkozása is, ez roppant érdekessé és kihívásokkal telivé teszi nap, mint nap. A Daikin, mint nemzetközi vállalat, engem is összeköt Európa-szerte dolgozó kollégákkal és úgy érzem, valóban törődik azzal, hogy a személyes fejlődésünk biztosítva legyen. Minden szükséges továbbképzést is megkapok, amire csak a munkámhoz szükségem lehet.”

RRA_standing.jpeg

Roman, Horvátország

„3 éve csatlakoztam a Daikin csapatához, mint Technical Sales Support. Szerencsére azonnal sikerült bejutnom a Daikin Sales Akadémiára. A program két éve alatt rengeteg hasznos tudásra tettem szert és megtanultam, hogyan érvényesíthetem azt a jelenlegi pozíciómban, most már ugyanis a kereskedelmi területen dolgozom Consulting Sales Engineer-ként. Megtapasztaltam, hogy a Daikin valóban egy emberközpontú cég, egy olyan vezetőség irányításával, amely elhivatottan végzi a munkáját és lehetőséget biztosít minden munkavállalónak a fejlődésre és továbblépésre. Egy olyan cégnél dolgozom, ahol meghallgatják a véleményemet és úgy érzem, értéket teremtünk. A Daikin nem csak egy cég, ez egy életforma. Csatlakozz hozzánk!”

Ossza meg tehetségét

Olyan egyéniségeket keresünk, akik tehetségükkel hozzájárulnak növekedésünkhöz és a vállalat sikereihez.

Az Ön tulajdonságai

 • Elkötelezetten a megoldások keresése mellett
 • A lehetőségek keresése a személyes fejlődés elősegítéséhez
 • Tisztelet saját maga és mások iránt
 • A fenntartható fejlődés támogatásának vágya
icons-careers.jpg

A mi erősségeink

 • Nemzetköziek vagyunk. Az EMEA vezetőségeként a hátterek és nemzetiségek olvasztótégelye vagyunk, erősen ápoljuk japán örökségünket.
 • Gyakorlatiasak vagyunk. Támogatjuk a vállalkozószellemet és inspiráljuk munkavállalóinkat a saját karrierjük fejlesztésére.
 • Tiszteletteljesek vagyunk. Kiterjedt képzési programunkkal és a munkavégzés alatti támogatással lehetőséget biztosítunk a fejlődésre és növekedésre, rugalmasságunknak köszönhetően válthat a munkatípusok között, így teljesítheti ambícióit.
 • Mi vagyunk a piacvezetők. Az iparágon belül első számú fejlesztőként stabilitást és a munkalehetőségek széles tárházát biztosítjuk.

Lehetőségek a Daikin Europe központban, Belgiumban

Daikin Europe Academy – fejlődj a Daikin-nal.

Pályakezdő vagy nemzetközi ambíciókkal?

Diák vagy még, de igazán izgalmas gyakornoki munkát keresel?

Ideális Daikin munkatársnak tartja magát, de jelenleg nem lát olyan álláslehetőséget, amely megfelel a szakértelmének?

Küldje el önéletrajzát nyitott jelentkezésként, mivel folyamatosan toborzunk innovatív munkavállalókat!

Jelentkezzen e-mailben a jobs@daikin-ce.com címen vagy nyílt pályázaton: