Daikin vállalati tudnivalók

Rólunk

Mi a Daikinnál elkötelezettek vagyunk a kiváló minőségű termékek és teljes klímaszabályozási megoldások fejlesztése iránt. Tudjon meg többet küldetésünkről, értékeinkről. 

Küldetésünk

Elkötelezettek vagyunk a kiváló minőségű termékek és teljes klímaszabályozási megoldások fejlesztése iránt, a komfortos és fenntartható beltéri környezet létrehozásához a világ minden táján.

Daikinbrand-photogrid.png

A Daikin márka

Szabadalmazott technológiáinkkal és költséghatékony megoldásainkkal a fűtés, hűtés, szellőztetés és hűtési rendszerek jövőjének kialakításán dolgozunk és a Daikin ügyfelei számára a legjobb komfort megoldásokat biztosítjuk.

Innovation3-500x330.png

Innováció

Kiváló minőségű termékeket gyártunk és vezető szerepet töltünk be a jövő energiatakarékos megoldásainak fejlesztésében.

environmental-500x330.png

Környezetvédelmi felelősségvállalás

Vezető szerepet töltünk be a környezeti hatások csökkentésében. Ezért építjük be termékeinkbe a környezettudatos és fenntartható megoldásokat.

A Daikin Europe csoport alapvető értékei:

  • Teljes megbízhatóság - ügyfeleinkkel, munkatársainkkal, üzleti partnereinkkel és közösségeinkkel a bizalomra és őszinteségre alapuló kapcsolatokat építünk.
  • Innovatív üzletvezetés - vállalatunkat az alkalmazottak ösztönzésére, a kiemelkedő teljesítményre és innovációra építjük.
  • Harmonikus emberi kapcsolatok - olyan munkakörnyezetet alakítunk ki, melyben mindenki együtt dolgozik a Daikin céljainak eléréséért

Vállalati társadalmi felelősségvállalás (CSR)

A nemzetközi Daikin csoport tagjaként a Daikin Europe az iparág minden területén világszintű vezető szerepre törekszik. A vállalati társadalmi felelősségvállalás nem csak egyszerűen egy jószándékú Daikin kezdeményezés. A vállalat alapértékeinek részét képezi és meghatározza vállalati kultúránkat. Az alapvető értékek, a csoport válallati filozófiája és a Vállalati Etikai Útmutató bemutatja a Daikin üzletvezetési módszereit és felelősségvállalását saját és mások tevékenységei iránt.

Vállalati filozófia

A Daikin vezetősége egyértelmű Vállalati filozófiát fogalmaztott meg, amely meghatározza a Daikin csoport által követett alapvető értékeket. A Daikin Vállalati filozófiája mindenki számára lehetővé teszi az innovatív ötletek és javaslatok kifejezését, a felelősségteljes döntéseket, és önálló döntéshozását a munkavégzés során.

Vállalati etika

A Daikin Vállalati Etika az alapvető értékeinket fogalmazza meg és a döntéshozás keretrendszerét nyújtja. A Daikin Europe csoport minden tagjának személyes felelőssége és kötelessége a szigorú etikai és törvényes előírások betartása a mindennapi tevékenységekben, a törvény által előírt esetekben és azokon kívül.

Tudjon meg többet