People at Daikin

Koga tražimo - How cool are you?

Jesi li otvorena, dinamična osoba, spremna krenuti novim putem? Uživaš li raditi u međunarodnom timu? U tom slučaju prijavi se u naše Daikin CE sjedište u Beču.

Radimo u međunarodnom okruženju, a engleski je naš zajednički poslovni jezik. Naravno, kolege u podružnicama govore svoj maternji jezik. Ponosni smo što u Daikin CE imamo zaposlenike iz više od 20 različitih zemalja, svi su dobrodošli.

DACE-countries-web.png

Što te očekuje - How we work

Sjedište tvrtke je raznoliko: Product Management, Kontroling, Ljudski resursi, Credit Control, Marketing ili Logistika. Prilično smo sigurni da postoji i pravi odjel za tebe.

Želiš li intenzivno surađivati s klijentima? Odlično, onda trebaš podnijeti zahtjev našem odjelu međunarodne prodaje. Možeš se pridružiti austrijskom, bugarskom ili tržištu jugoistočne Europe.

Raditi u Daikinu - How it looks like

Naša korporativna kultura temelji se na poštovanju i prijateljskoj atmosferi – jedni druge oslovljavamo imenom. To povećava zadovoljstvo i produktivnost na poslu podjednako kao i uspjesi koje zajednički ostvarujemo, a i slavimo. Prednost rada u multinacionalnoj kompaniji je upravo u raznolikosti i mogućnosti sagledavanja stvari iz različitih perspektiva. Ukratko: iako smo velika tvrtka, stalo nam je do pojedinca – svatko tko s nama radi, ovdje je prvo čovjek. Osim stabilnosti, svojim zaposlenicima nudimo i fleksibilnost i brojne druge prednosti.

Consulting Sales & Sales Engineer

Tvoja je misija pronaći savršeno rješenje!

Sales Engineer djeluje na terenu u izravnom kontaktu s kupcima, dok Consulting Sales tim usko surađuje s projektantima i arhitektima kako bi pronašao najbolja rješenja. 
Zvuči zanimljivo?

Service Engineer

Ti si stručnjak!

Kada je u pitanju puštanje u pogon ili specifična tehnička obrada naših jedinica, ti si tražena osoba. Ti si veza između kupaca i Daikin tima.

Zvuči zanimljivo?

Tehnička podrška

Ti znaš odgovore!

Daješ odgovore na pitanja vezana uz pojedine proizvode, pripremaš ponude i pružaš tehničku podršku. Blisko surađuješ s našim kupcima, prodajnim inženjerima i logistikom.

Zvuči zanimljivo?

graduates-tab-banner.jpg

Apsolventi

Upravo završavaš svoje obrazovanje i pravo je vrijeme za sljedeću veliku avanturu? Prijavi se ovdje

Ne nalaziš pravi posao? Imamo još mnogo toga za ponuditi.

Želiš raditi u Daikinu, ali trenutno nema slobodno
radno mjesto koje odgovara tvojoj struci?

Pošalji svoj životopis u obliku otvorene prijave, uvijek zapošljavamo inovativne osobe!

Pošalji e-mail na jobs@daikin-ce.com