Daikin career - There's more in a Daikin day

Raditi u Daikinu – How cool is that!

Mi smo tvrtka u kojoj se suprotnosti privlače – inovativna korporacija za napredne sustave grijanja, ventilacije i klimatizacije, gdje ćeš biti na “ti” sa svim zaposlenicima. Stabilan poslodavac, koji nudi dinamičan razvoj. Kulturološki raznoliko okružje u kojem, kad imaš dobru ideju, možeš je i realizirati.

Stabilna dinamika

Daikin kao poslodavac? To znači: Ti si dio vodećeg brenda za inovativno grijanje, ventilaciju i klimatizaciju, koji teži konstantnom napretku. I ti možeš napredovati s nama! Cijenimo predani rad i dobre ideje koje će nam pomoći da lokalnim inicijativama doprinesemo dinamičnom razvoju grupacije. Obećavamo dobro radno okruženje, adekvatnu plaću i mogućnosti osobnog razvoja.

howcoolisthat-branko.jpg
opposites-that-attract-round.png

Suprotnosti koje se privlače – How cool is that!


Stabilan poslodavac, koji nudi dinamičan razvoj.
Međunarodna grupacija u čije globalne aktivnosti možeš biti uključen svojim lokalnim inicijativama.

Unatoč svojoj veličini oslanja se na vrijednosti pojedinaca, tako da se već od prvog dana možeš osjećati kao kod kuće.

Između 70.000 zaposlenika širom svijeta, naš tim od oko 300 kolega odgovoran je za prodaju i servis u 15 zemalja srednje i istočne Europe. Još od 1999. godine isporučujemo najbolju japansku inženjersku tehnologiju u europskoj proizvodnji - imajući krajnjeg korisnika uvijek u prvom planu.

Cijenimo predani rad i dobre ideje koje će nam pomoći da lokalnim inicijativama doprinesemo dinamičnom razvoju grupacije. Obećavamo dobro radno okruženje, adekvatnu plaću i mogućnosti osobnog razvoja.

Želiš se pridružiti našem timu?

Mi smo Daikin

Stvaramo dom - prenosimo osjećaj doma za hotelske goste, vlasnike privatnih kuća kao i za naše zaposlenike.

Djelujemo međunarodno - rastemo, kulturološki raznoliki, a i dalje ostajemo poput velike obitelj.

Zabavljamo se - smijemo se, potpuno predani svom poslu, zajedno provodimo vrijeme.

 

A što je najviše cool?

Lider smo na tržištu - globalna tvrtka zastupljena u 67 zemalja. Prekogranične razmjene dio su svakodnevnog radnog života. Volimo razmišljati hladne glave.

Razvijamo se: Raznolikost osigurava raznolikost. Ulažemo u svoje zaposlenike i promoviramo njihove osobne i profesionalne kvalitete.

Poštujemo - bit ćete cijenjeni. Preduvjet su ravna hijerarhija i prijateljska suradnja kolega i rukovoditelja.

Pružamo podršku: Obrazovanje započinje radoznalošću. Mi cijenimo znatiželjne umove i nudimo edukacije za naše zaposlenike, npr. Daikin Sales Academy.

Solidarni smo - timski rad je u našoj DNA.

 

I više nego cool

Od 2013. godine, Daikin Austrija je svake godine proglašen jednim od najboljih poslodavaca u Austriji. Zahvaljujemo našim zaposlenicima na ovoj velikoj nagradi. Divna povratna informacija koja nam pokazuje da smo na dobrom putu. Sve naše kolege iz regije Srednje Europe potičemo da podijele svoje stavove, jer cijenimo njihov feedback.

Pogledaj naš profil na web stranici instituta Great Place to Work!

Mi smo Daikin Central Europe

Daikin CE (DACE) odgovoran je za 15 zemalja srednje i jugoistočne Europe. Mi služimo regionalnim tržištima i odgovarajućim podružnicama iz našeg sjedišta u Austriji. DACE se nalazi na istoj adresi kao i Daikin Austrija - u 23. bečkom okrugu.

Međunarodna smo tvrtka s japanskim korijenima

Daikin je osnovan u Japanu i danas djeluje širom svijeta. Japansko kulturno nasljeđe nas oblikuje i igra odlučujuću ulogu u formiranju naše korporativne kulture. Konsenzus u odlučivanju i Kaizenov princip stalnog unaprjeđenja dio su naše filozofije.

Želiš raditi u Daikinu, ali trenutno nema slobodno
radno mjesto koje odgovara tvojoj struci?

Pošalji svoj životopis u obliku otvorene prijave, uvijek zapošljavamo inovativne osobe!

Pošalji e-mail na jobs@daikin-ce.com