Predvodnici u rješenjima za klimatizaciju

Rješenja za klimatizaciju

Naš širok asortiman energetski učinkovitih jedinica za klimatizaciju osigurava vam hlađenje i grijanje kroz cijelu godinu.

klimatizacija energetski učinkovite tehnologije za budućnost

Energetski učinkovite tehnologije 

Naša rješenja za hlađenje označena su najvišim oznakama energetske učinkovitosti na tržištu. Uz naglasak na obnovljivu energiju i inovativne tehnologije, npr.  inverter i povrat topline, dobivate sveobuhvatno rješenje koje značajno ubrzava vaš povrat ulaganja. Zbog naše odlučnosti u razvijanju ekološki prihvatljivih klimatizacijskih rješenja, Daikin jedinice ne samo da su usklađene s njima, već su godinama ispred zakonskih standarda.

klimatizacija dobra izvedba emura

Neprimjetan dizajn

Zahvaljujući raznovrsnim jedinicama i brojnim dizajnerskim opcijama  možemo vam ponuditi klimatizaciju koja će se neprimjetno stopiti s vašim interijerom.

klimatizacija optimalna udobnost

Vaš komfor je prioritet

Klimatizacijski uređaji ne služe isključivo za hlađenje zraka. Pažljivo uravnotežuju temperaturu, grijanje, razine vlažnosti i čistoću zraka, osiguravajući najugodniju klimatizaciju.

klimatizacija upravljanje

Upravljajte potrošnjom energije

Upravljanje klimatizacijom treba biti jednostavno, intuitivno, pametno i energetski učinkovito. Bez obzira tražite li rješenje za dom ili tvrtku, nudimo vam razne sustave za upravljanje klimatizacijom.

Air conditioning split system for one room

Jedna prostorija

 • Monosplit sustav
 • Povezuje 1 unutarnju s 1 vanjskom jedinicom
 • Grije ili hladi 1 prostoriju
 • Jednostavna ugradnja
multi-split airconditioning for your home

Dom

 • Multisplit sustav
 • Povezuje do 9 unutarnjih s 1 vanjskom jedinicom
 • Hladi, grije i isporučuje potrošnu toplu vodu za do 9 različitih prostorija
 • Zasebna regulacija za svaku prostoriju
klimatizacija za komercijalne zgrade

Komercijalna i industrijska zgrada

 • Sustavi s izravnom ekspanzijom (DX) i vodeni sustavi
 • Povezuje neograničen broj unutarnjih jedinica s 1 vanjskom jedinicom
 • Hladi, grije, prozračuje i isporučuje potrošnu toplu vodu
 • Upravlja pojedinim zonama i prostorijama
 • Učin hlađenja veći od 10 MW

 

Različite dizajnerske opcije za interijer

FTXA-AW_1_01.4_installation-pictures.jpg

Zidna ugradnja

Naše zidne jedinice međunarodno su prepoznatljive po svom specifičnom dizajnu. Zbog njihovog elegantnog izgleda upravljanje klimatizacijom djeluje sofisticirano.

klimatizacija parapetni model

Parapetna jedinica

Parapetne jedinice distribuiraju klimatizirani zrak ili isijavaju toplinu, baš poput tradicionalnog radijatora. Svojim elegantnim dizajnom i zaobljenim linijama neprimjetno se integriraju u moderne interijere.

conceiled-ceiling.png

Kanalna jedinica

Kanalne stropne jedinice idealne su za sve prostore zbog svoje neprimjetne integracije. Diskretno se ugrađuju u spuštene stropove, tako da su vidljivi samo otvori za zrak.

klimatizacija kazetna jedinica

Kazetni model

Naše stropne kazete dizajnirane su tako da osiguravaju optimalno strujanje zraka u svim vrstama malih i velikih prostora, uz istovremeno oslobađanje prostora na zidu i podu. U našem asortimanu sigurno postoji model koji će se savršeno uklopiti u vašu zgradu i interijer.

ceiling-suspended.png

Podstropna jedinica

Podstropne jedinice dizajnirane su tako da budu fleksibilne. Idealna su rješenja za prostore koji nemaju spuštene stropove ili su ograničene površine. Upravljanje pojedinačnim lamelama i mogućnost ispuštanja zraka pod raznim kutovima olakšavaju prilagođavanje interijerima.

Klimatizacija za sve vrste zgrada

Bez obzira jeste li kućevlasnik, vlasnik prodavaonice ili upravitelj hotela, Daikin dizalice topline uspješno će vas rashladiti. Projekt s nama započnite odabirom vrste zgrade.