Uz Daikin ćete imati savršenu klimatizaciju

Uz Daikin ćete imati savršenu klimatizaciju

S više od 90 godina istraživanja i inovacija u rješenjima za upravljanje klimatizacijom, naučili smo da je za savršenu klimatizaciju potrebno nešto više od pukog grijanja ili hlađenja.

Maksimalna udobnost

Stvorite klimu koja je prilagođena životnom stilu vaših kupaca

Visoka kvaliteta

Uživajte u povjerenju koje proizlazi iz pouzdanih rješenja

Energetska učinkovitost

Naša rješenja za obnavljanje sustava jamče uštedu energije

Pametno upravljanje

Kupcima ponudite aplikaciju Daikin i pametno programiranje i dat ćete im mogućnost upravljanja


Daikin poslovni portal

Naš mrežni poslovni portal omogućava brz pristup svih informacijama koje su vam potrebne. Od BIM i CAD nacrta do alata za stvaranje rješenja najvećih performansi - ovu moćnu tražilicu koristite za traženje odgovora te za podršku vašem poslovanju.

Podrška za projektiranje i modeliranje prema podacima zgrade

Daikinova nove knjižnica BIM objekata omogućuje arhitektima, konzultantima i instalaterima planiranje ugradnje HVAC sustava i smanjuje probleme u vrijeme gradnje smanjenjem mogućnosti grešaka u projektiranju i ugradnji, štedeći time vrijeme i novac.

Od malih kućnih do velikih uredskih prostora

Bez obzira stvarate li dom, projektirate trgovinu ili obnavljate hotel, mi ćemo pronaći rješenje za grijanje i hlađenje koje će zadovoljiti vaše potrebe. Projekt s nama započnite odabirom vrste zgrade.

Daikin će vam pomoći ostvarite svoju viziju
 

Pomoći ćemo da pronađete svoju viziju

Naši prodajni tehničari obučeni su kako bi vam pomogli u svakom koraku vašeg projekta. Nudimo vam širok raspon obuka i seminara u vezi našeg selekcijskog softvera i softvera za simulaciju, a na raspolaganju su i naši BREEAM stručnjaci koji će vam pomoći u projektiranju ekoloških zgrada. Usredotočeni na inovacije i energetski učinkovite proizvode, proizvodimo klimatizacijska rješenja u Europi za Europu.

Rješenja za svaku klimatizacijsku potrebu

Tvrtka Daikin nudi velik izbor rješenja za grijanje i hlađenje, prikladnih sve okoline i osobne potrebe. Odaberite željenu primjenu i saznajte više o opcijama koje su vam dostupne.