Maalämpöpumput Daikin Altherma

Altherma maalämpöpumppu

Luotettavaa lämmitystä ja lämmintä käyttövettä kovimmillakin pakkasilla invertteriohjatulla maalämpöpumpulla.

Suosituimmat maalämpöpumppumme

Altherma_3_GEO_maalampopumppu_EGSAH-D9W.png

Daikin Altherma 3 GEO - EGSAH-D9W

Maalämpöpumppu

Erittäin hiljainen maalämpöpumppu lämmitykseen ja jäähdytykseen 180 litran ruostumattomalla lämminvesivaraajalla. Energiatehokas aktiivinen jäähdytys ja ympäristöystävällinen R32-kylmäaine. Valmius etävalvontaan ja -ohjaukseen. Maksimiteho mallista riippuen 7,98 kW (EGSAH06D9W) tai 9,55 kW (EGSAH10D9W).

Altherma_3_GEO_maalampopumppu_EGSAX-D9W.png

Daikin Altherma 3 GEO - EGSAX-D9W

Maalämpöpumppu jäähdytysominaisuudella

Erittäin hiljainen maalämpöpumppu 180 litran ruostumattomalla lämminvesivaraajalla. Valmius etävalvontaan ja -ohjaukseen. Maksimiteho mallista riippuen 7,98 kW (EGSAX06D9W) tai 9,55 kW (EGSAX10D9W). Verhoilun väri valkoinen–musta.

Altherma_3_GEO_maalampopumppu_EGSAX-D9WG.png

Daikin Altherma 3 GEO - EGSAX-D9WG

Maalämpöpumppu jäähdytysominaisuudella

Erittäin hiljainen maalämpöpumppu lämmitykseen ja jäähdytykseen 180 litran ruostumattomalla lämminvesivaraajalla. Energiatehokas aktiivinen jäähdytys ja ympäristöystävällinen R32-kylmäaine. Valmius etävalvontaan ja -ohjaukseen. Maksimiteho mallista riippuen 7,98 kW (EGSAX06D9WG) tai 9,55 kW (EGSAX10D9WG). Verhoilun väri harmaa–musta.

Lämmitys

Lämmitys

Maalämpöpumput hyödyntävät maaperään varastoitunutta auringon lämpöä. Se on energiatehokas ja luotettava lämmönlähde kovimmillakin pakkasilla.

Kuuma vesi

Lämmin vesi

Maalämpöpumpulla voit sekä lämmittää kotisi että tuottaa lämmintä käyttövettä kodin vesijohtoverkostoon. Sisäyksikössä on vakiona lämminvesivaraaja, josta riittää lämmintä käyttövettä koko perheelle.

Uusiin koteihin ja mittaviin saneerauksiin

Maalämpöpumppu on ihanteellinen valinta, kun rakennat uutta kotia tai remontoit vanhan talon lämmitysjärjestelmän. Jos pinta-alaa on käytettävissä paljon, voit asentaa pihaasi vaakasuoran keräinjärjestelmän, pystysuora lämpökaivo taas mahtuu pienemmällekin tontille. Koska maalämpöpumppu hyödyntää maaperään varastoitunutta lämpöä, se on erittäin luotettava lämmönlähde kovimmillakin pakkasilla. Lämpötila maaperässä pysyy vakaana vuoden ympäri, joten se on ihanteellinen uusiutuva energianlähde.

Uusiin koteihin ja mittaviin saneerauksiin

Luotettava jäähdytyksen ja lämmityksen ohjaus

Maalämpöpumput ottavat uusiutuvaa energiaa maaperän lämmöstä. Asennus edellyttää maa-alaa, mutta järjestelmä vähentää merkittävästi hiilijalanjälkeä ja säästää energiakustannuksissa pitkällä aikavälillä.

Maalämpöpumppu ja lämpökaivo havainnekuva

1. Lämpöpumppu

Yksi lämpöpumppuyksikkö integroidulla lämminvesivaraajalla liitetään lämminvesijärjestelmään ja kodin tilojen lämmönlähteisiin.

2. Lämmin käyttövesi

Tehtaalla asennettu lämminvesivaraaja tarjoaa jatkuvasti lämmintä käyttövettä.

3. Tilojen lämmitys

Mahdollisuus liittää lattialämmitykseen, lämpöpattereihin ja puhallinkonvektoreihin.

4. Maakeräinjärjestelmä

Maahan porataan maalämpökaivo tai maanpinnan alapuolelle asennetaan vaakasuora maalämmön keruupiiri eli maapiiri, joka liitetään talon lämpöpumppuyksikköön.

Altherma_3_GEO_banner_ground_source_heat_pump.jpg

Daikin Altherma 3 GEO

Daikin Altherma -maalämpöpumppujen uusi sukupolvi hyödyntää maalämpöä ja Daikinin invertteritekniikkaa lämmityksen, jäähdytyksen ja lämpimän käyttöveden tuottamiseen. Altherma 3 -maalämpöpumput toimivat hyvällä hyötysuhteella myös Pohjolan kylmissä olosuhteissa. 

Lämmönlähteenä uusiutuva energia

Lämmönlähteenä uusiutuva energia

Lämmönlähteenä 80 % maasta saatua uusiutuvaa energiaa ja 20 % sähköä käyttävät Daikin Altherma -maalämpöpumput lämmittävät ja tuottavat lämmintä käyttövettä A++-energiatehokkuudella.

Varustettu tunnetulla invertteritekniikallamme

Daikin-invertteri on energiaa säästävä tekniikka, joka ohjaa tehokkaasti moottorin nopeutta ja vähentää energiankulutusta jopa 30 %. Invertteri ei hukkaa energiaa käynnistyksiin ja pysähdyksiin, vaan säätää moottorin nopeutta niin, että se toimii jatkuvasti ja tehokkaasti pitkällä aikavälillä.

invertteritekniikka
Altherma_3_GEO_house-1_HR.jpg

Katso esite maalämpöpumpuista

  • Luotettavaa lämpöä ympäri vuoden
  • Selvää säästöä lämmityskustannuksissa
  • Viilennä koti energiaa säästäen
  • Ympäristöyställinen uusi kylmäaine
  • Säädä mistä tahansa online-ohjaimella