ZEAS kylmäsäilytyksen kompressorilauhdutinyksiköt

ZEAS kylmäsäilytyksen kompressorilauhdutinyksiköt

Luotettavat ja energiatehokkaat ratkaisut keski- ja matalan lämpötilan kylmäsäilytyssovelluksiin.

Energiatehokkuus

Tunnetulla VRV-tekniikallamme ja invertteritekniikallamme varustetut Daikin ZEAS kompressorilauhdutinyksiköt pienentävät energiankulutusta 10–35 % perinteisiin kylmäsäilytysjärjestelmiin verrattuna. Yhdistettynä economiser-teknologiaamme ZEAS-kompressorilauhdutinyksiköt ovat tehokkaampia, kestävät pitempään ja tarjoavat paremman kapasiteetin kuin muut markkinoilla olevat ratkaisut.

Energiatehokkuus
Kylmäsäilytys, zeas, rakennuksen tarpeet
ZEAS täyttää rakennuksesi tarpeet

Täyttää rakennuksesi tarpeet

ZEAS-yksikkö on koottu tehtaalla, ja sen pienentynyt jalanjälki helpottaa asennusta pieniin tiloihin. Sen modulaarinen rakenne maksimoi asennuksen joustavuuden, sillä ulkoyksiköitä on mahdollista ryhmitellä pinoiksi tai riveiksi tai hajauttaa eri puolille rakennusta käyttäjän tarpeiden mukaisesti. Sisäänrakennetut säätimet ja automaattiset optimointiominaisuudet tekevät mahdolliseksi asentaa ZEAS-yksikön plug-and-play-ratkaisuksi. Markkinoiden paras pinta-ala-kapasiteettisuhde tarjoaa myös valtavia tilansäästöjä. Häiriön tuottamista ei tarvitse pelätä, sillä ZEAS-yksiköt toimivat niin hiljaisesti, että naapurit eivät edes huomaa niiden olemassaoloa.

Laaja lämpötila-alue

Kapasiteetin lisäämiseksi on mahdollista liittää kaksi ZEAS-ulkoyksikköä yhteen rinnakkain ja käyttää vain yhtä imu- ja nestepäälinjaa. ZEAS on saatavana erilaisina tehoalueina 5–40 HV välillä ja se toimittaa tarvittavan jäähdytyskapasiteetin kolmannen osapuolen laitteille kuten avoimille myyntikaapeille, lasiovella varustetuille pakastimille ja höyrystimille.

  • Ympäristön lämpötilat: -20°C - +43°C
  • Höyrystymislämpötilat: -45°C - +10°C
ZEAS - laaja lämpötila-alue
Modbus - aina hallinnassa

Aina hallinnassa

Sisäänrakennetut älykkäät säätimet varmistavat, että laite toimii aina turvallisesti ja tehokkaasti. Jäähdytysyksikkö voidaan myös liittää kolmannen osapuolen seurantajärjestelmään Daikin Modbus -rajapinnan kautta.

Hypermarket ZEAS

1. Hypermarket

Saavutettuaan poikkeuksellisia energiansäästöjä Daikin VRV:llä Alankomaiden myymälässään omistaja halusi asentaa Daikin-järjestelmän Aruban hypermarkettiinsa. Yksityiskohtaisen analyysin jälkeen asensimme 15 ZEAS -yksikön yhdistelmän yhdessä 18 VRV -yksikön kanssa tarjoamaan myymälälle erittäin luotettavan järjestelmän takaamaan, että ruokatuotteet säilyvät tuoreina ja viileinä kaikkina aikoina.

Panimo

2. Panimo

Perinteinen käsityöläispanimo historiallisessa talossa itäisessä Saksassa tarvitsi tilaa säästävän sisäilmaratkaisun. Panimo ei ole vain tuotanto- ja säilytystila vaan myös sijaintipaikka baarille, johon vierailijat voivat tulla nauttimaan oluestaan. Ympäristön lämpötilan tarpeiden ollessa vaihtelevat asensimme ZEAS-järjestelmän , joka varmistaa, että olut valmistetaan, varastoidaan ja tarjoillaan täydellisessä lämpötilassa.

ZEAS lihanjalostus

3. Lihanjalostuslaitos

Suuren Saksassa sijaitsevan lihanjalostuslaitoksen omistajat pyysivät meitä suunnittelemaan prosessijäähdytysjärjestelmän huolehtimaan useiden kylmähuoneiden, prosessointiyksiköiden ja varastotilojen lämpötilojen tarkasta valvonnasta. Asensimme kymmenestä ZEAS-yksiköstä muodostuvan yhdistelmän luomaan energiatehokkaan ratkaisun, joka on täysin varmennettu ja vikasietoinen paineenlaskun varalta . Modulaarisen rakenteen ansiosta pystyimme pinoamaan yksiköt hyvin lähelle höyrystimiä vähentäen merkittävästi asennukseen tarvittavaa tilaa ja aikaa.

Ravintola

4. Ravintola

Historiallisessa rakennuksessa ultranykyaikaisella la Defencen alueella Pariisissa sijaitseva johtava ravintola pyysi nykyaikaista ja tehokasta jäähdytysratkaisua. Rakennuksen historiallisesta merkityksestä johtuvien monien rajoitusten edessä valitsimme ZEAS-järjestelmän valikoiman joustavuuden vuoksi. Asensimme pääyksikön katolle johtavaan portaikkoon, mihin vaadittiin huippupuhallinyksikköä , jossa oli poikkeuksellisen pitkät putket . ZEASin avulla on mahdollista suunnitella rakennukseen sopiva järjestelmä ja saavuttaa edelleen suurin mahdollinen energiatehokkuus.

ZEAS - tapahtumahalli

5. Tapahtumahalli

Alankomaissa sijaitseva tunnettu 17 000-paikkainen tapahtumapaikka isännöi yli sataa tapahtumaa ja miljoonaa vierailijaa joka vuosi. Jäähdytysjärjestelmälle asetetaan suuret vaatimukset tapahtumien aikana, kun käytössä on 114 kylmää myyntikaappia ja pakastinyksikköä, mutta kun halli ei ole käytössä, vaatimukset ovat paljon pienemmät. Siksi järjestelmän on oltava erittäin energiatehokas sekä huipputeholla että osakuormilla, mistä ZEAS on tehty selviytymään helposti. Asensimme kuusi suurta ja kaksi pientä yksikköä täyttämään tarpeet mahdollisimman pienellä energiankulutuksella.

Lue lisää