Daikin Altherma ilma-vesilämpöpumput

Daikin Altherma ilma-vesilämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumppu sopii vesikiertoisen keskuslämmityksen lämmönlähteeksi. Sillä voi tuottaa myös lämmintä käyttövettä.

Sopiva ilma-vesilämpöpumppu joka kotiin

Uusiin koteihin ja taloihin suosittelemme matalan lämpötilan ilma-vesilämpöpumppuja. Jos haluat päivittää vanhan lämmitysjärjestelmäsi, korkean lämpötilan ilma-vesilämpöpumput ovat ihanteellisempi vaihtoehto.

Daikin Altherma matalan lämpötilan ilma-vesilämpöpumppu

Matalan lämpötilan ilma-vesilämpöpumput

Daikinin matalan lämpötilan ilma-vesilämpöpumput ovat ihanteellinen valinta uusiin koteihin ja taloihin. Yhdistettynä lattialämmitykseen tai matalan lämpötilan pattereihin kokoonpano tarvitsee vähemmän energiaa kodin lämmitykseen. Euroopassa eurooppalaisille suunnitellut ilma-vesilämpöpumput sopivat Euroopan kaikkiin ilmastoihin vuoden ympäri.

Daikin_Altherma_3_H_HT_ilma-vesilampopumppu.png

Korkean lämpötilan ilma-vesilämpöpumput

Korkean lämpötilan ilma-vesilämpöpumput ovat ihanteelllinen ratkaisu saneerauskohteisiin ja vanhojen lämmitysjärjestelmien päivittämiseen. Daikin Altherma korkean lämpötilan lämpöpumpun kompakti rakenne tarvitsee minimaalisesti asennustilaa ja integroituu saumattomasti kodin vanhaan lämmitysputkistoon ja lämpöpattereihin. Näin voit nauttia lämpöpumpun energiatehokkuudesta ilman tarvetta vaihtaa koko järjestelmää.