Tuotevalikoimamme

Ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumput

Daikinin ilmalämpöpumput hyödyntävät ulkoilmaa uusiutuvana energianlähteenä kodin tehokkaassa lämmityksessä ja jäähdytyksessä.

Air to water low temperature

Daikin Altherma matalan lämpötilan ilma-vesilämpöpumppu

Daikin Altherma matalan lämpötilan ilma-vesilämpöpumput lämmittävät kodin sisätilat ja lämpimän käyttöveden energiatehokkaasti.

Maalämpöpumppu

Maalämpöpumput

Daikinin maalämpöpumput hyödyntävät maaperään varastoitunutta auringon lämpöä kodin sisätilojen sekä lämpimän käyttöveden energiatehokkaassa lämmittämisessä kylmimmissäkin olosuhteissa.

Ilma-vesi, korkea lämpötila

Korkean lämpötilan ilma-vesilämpöpumput

Korkean lämpötilan Altherma ilma-vesi-lämpöpumput sopivat erityisesti vanhojen rakennusten lämmitysjärjestelmän energiatehokkuuden parantamiseen. Ilma-vesilämpöpumppu tuottaa sekä lämpöä että lämmintä käyttövettä.

Älykkäät ohjausjärjestelmät

Ohjausjärjestelmät

Daikinin ansiosta pystyt pitämään kaikki langat aina käsissäsi, oli kyseessä sitten kodin ilmastoinnin keskitetty verkko-ohjaus tai monivyöhykkeinen kiinteistön valvonta- ja ohjausjärjestelmä.

Ilmanvaihto

Ilmanvaihto

Olipa kyseessä pieni lämmön talteenottoratkaisu tai suuren mittakaavan tuloilmakoneet, Daikin tarjoaa valikoiman ilmanvaihtoratkaisuja, joilla saadaan raikas, terveellinen ja mukava sisäilma asuin-, yritys- ja teollisuustiloihin.

Sky Air

Sky Air

Daikin Sky Air on ilmastoinnin kokonaisratkaisu, joka tuottaa lämmitystä, jäähdytystä, ilmanvaihtoa ja ilmanpuhdistusta pieniin ja keskikokoisiin rakennuksiin.

VRV

VRV

Daikin VRV -järjestelmät toimivat ilmastoinnin kokonaisratkaisuina sekä suurissa että pienissä rakennuksissa. Alkuperäinen, innovatiivinen ja energiatehokas Daikin-tuote.

Vedenjäähdyttimet

Vedenjäähdyttimet ja ilmalaitteet

Daikinin valikoimassa on tehokkaita ja luotettavia vesi- ja ilmalauhdutteisia vedenjäähdyttimiä sekä tuloilmakoneita ja puhallinkonvektoriyksiköitä kaikkiin suuriin ja pieniin tarpeisiin.

Kylmäsäilytys

Kylmäsäilytys

Daikinin kylmäsäilytysjärjestelmät on suunniteltu luotettavaa ja tehokasta teollista ja kaupallista kylmäsäilytystä varten

Biddle-ilmaverho

Biddle-ilmaverhot

Estä lämpöhäviö ja ylläpidä rakennuksessa miellyttävää ilmanlaatua käyttämällä Biddle-ilmaverhoja.

Ratkaisuja erilaisiin sisäilmatarpeisiin

Daikin tarjoaa laajimman valikoiman lämmitys- ja jäähdytysratkaisuja, jotka soveltuvat kaikenlaisiin ympäristöihin ja henkilökohtaisiin tarpeisiin. Lue lisää vaihtoehdoista valitsemalla sovellus.