Daikin | Innovatiiviset, johtavat tekniikat

Innovatiiviset, johtavat tekniikat

Daikin pyrkii löytämään ympäröivään ilmaan liittyviä ratkaisuja. Tutustu tekniikoihin, joiden avulla parannamme asiakkaiden elämänlaatua.

replacementtechnology-710x460.png

Korvaava tekniikka

Päivitä järjestelmäsi toimimaan paremmalla energiatehokkuudella, pienentämään energiakustannuksia ja ehkäisemään odottamattomia rikkoutumisia luotettavan ympärivuotisen mukavuuden turvaamiseksi.

header_bluevolution_710x460.jpg

Bluevolution

Seuraavan sukupolven tuotevalikoima, jossa käytetään R-32-kylmäainetta hyvää energiatehokkuutta ja vähäisiä ympäristövaikutuksia varten.

header-vrv-v2.png

Vaihteleva kylmäainetilavuus

Variable Refrigerant Volume (VRV) on maailman ensimmäinen kaupallisiin tiloihin tarkoitettu Multi-Split-ilmastointilaite

header-heating-domestic-hot-water.png

Daikin Altherma

Daikinilla on yli 55 vuoden kokemus lämpöpumpputekniikan kehitystyöstä. Daikin tarjoaa lämpöpumppuvalikoimaa, joka pienentää käyttökustannuksia ja toimii erittäin energiatehokkaasti.

seasonal_efficiency.jpg

Kausittainen tehokkuus

Aivan uusi menetelmä, jonka avulla kehitetään ja otetaan käyttöön HVAC-R-tuotteisiin tarkoitettuja, entistä energiatehokkaampia tekniikoita, jotka vastaavat lainsäädäntöä tai ylittävät sen vaatimukset.

inverter_technology.jpg

Invertteritekniikka

Innovatiivinen tekniikka, joka maksimoi energiatehokkuuden ja tuottaa miellyttävän lämpötilan ympäri vuoden.

EDC-header.png

Euroopan kehityskeskus (EDC)

Teemme tutkimusta ja kehitämme uusia ilmastointitekniikoita Euroopan markkinoille.

compressor.jpg

Daikinin kompressorit

Daikin on aina johtanut kompressoritekniikan kehitystä ja tarjoaa nyt kattavan valikoiman swing-, scroll- ja yksiruuvikompressoreita.