Ota hallintaan suuren rakennuksen mukavuus ja energiakustannukset

Ota hallintaan rakennuksen mukavuus ja energiakustannukset

Daikinin toimistojen ja suurten rakennusten ratkaisuilla vähennät merkittävästi käyttökustannuksia energiatehokkaiden ilmastointiratkaisujen avulla.

Keskity ydintoimintoihin

Asiakkaan sisäilma on prioriteettimme. Daikinin ilmastointiratkaisuilla henkilöstö voi työskennellä mukavasti. Tarjoamme energiatehokkaimmat ratkaisut, jotta voitte keskittää voimanne liiketoimintaanne.

Investoi energiatehokkuuteen

Investointi Daikin-ratkaisuun säästää rahaa pitkällä tähtäimellä. Lämmitys- ja jäähdytyskustannukset muodostavat vähintään 50 % energiankulutuksesta, joten energiatehokkaan ilmastointiratkaisun asentamisella on suuri merkitys energian kokonaiskustannuksiin.

energyefficiency_offices.png

Daikin-edustajasi

Parhaan asiakaspalvelun varmistamiseksi osoitamme erityisen Daikin-yhteyshenkilön projektiisi. Tämä edustaja auttaa hankkeen kaikissa vaiheissa aloituksen ideoinnista asennuksen jälkeiseen kunnossapitoon.

Kattava ratkaisu rakennuksen sisäilman hallintaan

Tarjoamme ilmastointiratkaisuja toimistoihin ja suuriin rakennuksiin tehokkaasta lämmityksestä ja ilmastoinnista kiinteistöautomaatiojärjestelmiin. Lue lisää vaihtoehdoista rakennukseen.

1 5 4 2 3 6 building.jpg

1. Sisäänkäynti ja vastaanotto

  • Minimoi lämpimän ja viileän ilman häviöt sisäänkäynnissä Biddle-ilmaverhojen avulla ja saavuta jopa 72 % säästöt kytkemällä ne lämpöpumppuihin sähköliitännän sijasta.
  • Älykkäät ohjelmat tekevät sisäilman ohjauksesta koko rakennuksessa helppoa, ja kiinteistöautomaatiojärjestelmän (BMS) avulla voit integroida ja ohjata kaikkia rakennuksen toimintoja (lämmitys, jäähdytys, sähkö, valaistus, hissit jne.).

2. Toimistotilat

  • Ainutlaatuinen täysin litteä kasetti integroituu saumattomasti alaslaskettuun kattoon eikä häiritse toimistoa hiljaisella toiminnallaan.
  • Hengitä raikasta ja terveellistä ilmaa, jossa ei ole hometta eikä allergeeneja.

3. Kokoustilat

  • Säilytä korkeat sisäkatot asentamalla lattialämmitys lähellä lattiaa olevan ilman lämmittämiseksi.

4. Keittiöt ja käymälät

  • Integroi helposti kuuman käyttöveden sovellukset keittiöihin ja käymälöihin.

5. Palvelintilat

  • Luotettava infrastruktuurin jäähdytys aina -20 °C lämpötilaan palvelintiloissa.

6. Kokoushuoneet

  • Älykäs tarkkailu suuntaa ilmavirtauksen poispäin henkilöistä ja kytkee yksikön automaattisesti virransäästötilaan tai sammuttaa sen havaitessaan huoneen olevan tyhjä.

Sisätilojen lämmönlähdevalikoimamme on suunniteltu integroitumaan täysin toimistorakennukseen.

Kasetti, toimistot ja suuret rakennukset

Kasetti

Kanavoitavat kasettimme on suunniteltu tuottamaan ihanteellisen ilmavirtauksen kaikenlaisissa pienissä ja suurissa tiloissa vapauttaen samalla lattia- ja seinätilaa. Markkinoiden laajimman valikoiman ansiosta takaamme täydellisen sopivuuden rakennukseen ja sisustukseen.

Tutustu täysin litteään kasettiin

Tutustu Roundflow-kasettiin

toimistoratkaisu, kanavoitava yksikkö

Kanavoitava

Kanavoitavat yksiköt ovat ihanteellisia kaikenlaisissa sisätiloissa, koska ne sulautuvat saumattomasti mihin tahansa sisustukseen. Ne asennetaan huomaamattomasti alaslaskettuun sisäkattoon niin, että ainoastaan puhallusaukot ovat näkyvissä.

seinälle asennettava, toimistot

Seinälle asennettava

Seinälle kiinnitettävät yksiköt on kansainvälisesti tunnustettu muotoilustaan. Niiden hoikka ja elegantti ulkoasu tekee ilmastoinnin ohjauksesta tyylikästä.

Kattopintamallinen, toimistot ja suuret rakennukset

Kattopintamallinen

Kattopintaan asennettavat kasettiyksiköt on suunniteltu joustaviksi. Ihanteellinen ratkaisu tiloissa, joissa ei ole alaslaskettua kattoa tai lattiatila on rajallinen. Yksilöllisellä ilmanohjaimen säädöllä ja useilla puhalluskulmilla sovittaminen erilaisiin tiloihin on helppoa.

Lattiamallinen, toimistot ja suuret rakennukset

Lattiamallinen

Lattiamalliset yksiköt ovat ihanteelliset huoneissa, joissa sisäkorkeus on suuri. Sijainti lähellä alustaa on optimaalinen seinustojen lämmitykseen tai jäähdytykseen.

Uudista tai korvaa helposti nykyinen ilmastointiratkaisu.

Daikin-yksiköitä voidaan pitää "vaihtovalmiina". Runsaan energiansäästön ja minimaalisten asennuskustannusten ansiosta investoinnin takaisinmaksuaika on lyhyt.

replacement_logo.png
Nykyisen putkiston ja johdotuksen uudelleenkäyttö, toimistot ja suuret rakennukset

Nopeaa asennusta varten suunnitellut toimistojen ja suurten rakennusten ratkaisut hyödyntävät käytössä olevaa putkistoa ja kaapelointia, mikä eliminoi lisäkustannukset ja minimoi keskeytykset.

Asennuskustannusten minimointi, toimistot ja suuret rakennukset

Joustavat yksiköt, kuten Daikinin täysin litteä kasetti, sopivat suoraan vakiosisäkattoihin ja minimoivat asennuskustannukset.

Integroituu muun osapuolen laitteistoon, toimistot ja suuret rakennukset

Intelligent Touch Manager on kiinteistöautomaatiojärjestelmä, joka integroituu muun osapuolen laitteistoon.

Pienistä toimistoista pilvenpiirtäjiin

Meillä on rakennukseen soveltuvat lämmitys- ja jäähdytysratkaisut, olipa hankkeesi sitten pieni tai suuri. Etsi oikea ratkaisu valitsemalla rakennuksen koko tai tarpeet.

office-small-710x460.png

Pienet toimistot

Sky Air -ratkaisumme on ihanteellinen pieniin tiloihin, ja kullakin yksiköllä on oma ohjaus.

Springbok_Daikin17_MarieMero-229.png

Keskikokoiset toimistorakennukset

VRV-ratkaisumme vastaavat kaikkiin sisäilmatarpeisiin. Ihanteellinen pieniin ja keskisuuriin tiloihin. Yksiköitä voidaan ohjata keskitetysti tai yksittäin.

Office-large-710x460.png

Suuret toimistorakennukset ja pilvenpiirtäjät

Vedenjäähdyttimet ja ilmankäsittelylaitteet optimaalinen ratkaisu keskisuurista suuriin tiloihin ja ne täyttävät kaikki sisäilman tarpeet keskitetysti hallittavan järjestelmän avulla.

Office-lobby-710x460.png

Suurten toimistojen aulat

Biddle-ilmaverhot parantavat sisäilman vakautta vähentämällä lämmityksen ja ilmastoinnin häviöitä. Biddle-ilmaverhot lisäävät energiatehokkuutta jopa 72 %.

offices-controls.png

Älykäs ohjaus

Kiinteistöautomaatiojärjestelmän ja intelligent Touch Managerin avulla voit hallita sisäilmaa mistä ja milloin vain. Valitse keskitetysti tai paikallisesti hallittu ohjaus, käytä ajastettuja ohjelmia, optimoi energiankulutus energianhallintatyökalujen avulla ja integroit helposti muun osapuolen laitteistoon.

freshair.png

Raitis ilma

Tuota raikasta ja terveellistä ilmaa sisään tuloilmakoneiden avulla. Ne ovat ihanteellisia keskisuurista hyvin suuriin tiloihin ja yhteensopivat kaikkien Daikin-ratkaisujen kanssa, joissa käytetään ilmastointijärjestelmäämme.

Immogra office

Immogra case

Read how Daikin’s VRV IV system delivers modern aesthetics with invisible integration of HVAC.

Claerhout Communication House office case

Read about why advertising agency Claerhout Communication House opted for our VRV total solution for their new open landscape office building.

Claerhout Communication house
Velocity

Velocity case

Learn how Daikin helped Velocity improve its green credentials by installing a Daikin VRV heat recovery system.

VMD business centre case

Discover how our heat pumps provided a total climate solution for Croatia's tallest office building.

VMD business centre
Crystal Tower

Crystal tower case

Discover how Daikin provides a modern, energy-efficient and versatile air conditioning solution for the entire building.

Torre Serenissima case

An 11-storey office building, the Torre Serenissima serves as the headquarters of the Brescia Padova Motorway in Verona, Italy. Equipped with an outdated R-22 refrigerant system, we gave the Torre Serenissima a full upgrade to deliver more energy efficiency and comfort.

Torre Serenissima
supplier_serviceprovider1200x340.jpg
 

Olemme palveluksessasi

Kunnolla huollettu LVI-järjestelmä antaa lisäarvoa ja jatkuvuutta. Toimenpiteet laitteistosi käyttöiän pidentämiseksi varmistavat, että työntekijöidesi tuottavuus ja terveys eivät häiriinny.

Lue lisää