Ratkaisuja erilaisiin sisäilmatarpeisiin

Daikin tarjoaa laajimman valikoiman lämmitys- ja jäähdytysratkaisuja, jotka soveltuvat kaikenlaisiin ympäristöihin ja henkilökohtaisiin tarpeisiin. Lue lisää vaihtoehdoista valitsemalla sovellus.

Tuotevalikoimamme

Daikin Altherma matalan lämpötilan ilma-vesilämpöpumppu

Daikin Altherma matalan lämpötilan ilma-vesilämpöpumput lämmittävät kodin sisätilat ja lämpimän käyttöveden energiatehokkaasti.

Korkean lämpötilan ilma-vesilämpöpumput

Korkean lämpötilan Altherma ilma-vesi-lämpöpumput sopivat erityisesti vanhojen rakennusten lämmitysjärjestelmän energiatehokkuuden parantamiseen. Ilma-vesilämpöpumppu tuottaa sekä lämpöä että lämmintä käyttövettä.

Hybridilämpöpumppu

Yhdistä uusiutuvat ja perinteiset energianlähteet tehokkaasti Daikin Altherma -hybridilämpöpumppuun lämmitystä, jäähdytystä ja lämmintä käyttövettä varten.

Lämpimän käyttöveden lämpöpumput

Valitse valikoimastamme lämpimän käyttöveden lämpöpumppu, kun haluat käyttöösi markkinoiden energiatehokkaimman lämpimän veden lämmitysjärjestelmän.

Ilmalämpöpumput

Daikinin ilmalämpöpumput hyödyntävät ulkoilmaa uusiutuvana energianlähteenä kodin tehokkaassa lämmityksessä ja jäähdytyksessä.

Maalämpöpumput

Daikinin maalämpöpumput hyödyntävät maaperään varastoitunutta auringon lämpöä kodin sisätilojen sekä lämpimän käyttöveden energiatehokkaassa lämmittämisessä kylmimmissäkin olosuhteissa.

Sky Air

Daikin Sky Air on ilmastoinnin kokonaisratkaisu, joka tuottaa lämmitystä, jäähdytystä, ilmanvaihtoa ja ilmanpuhdistusta pieniin ja keskikokoisiin rakennuksiin.

Tuloilmakoneet ja ilmanvaihtojärjestelmät

Daikin toimittaa suuritehoisia tuloilmakoneita sekä pieniin että suuriin tarpeisiin. Laitteet kierrättävät raikasta ilmaa missä tahansa rakennuksessa.

Ohjausjärjestelmät

Daikinin ansiosta pystyt pitämään kaikki langat aina käsissäsi, oli kyseessä sitten kodin ilmastoinnin keskitetty verkko-ohjaus tai monivyöhykkeinen kiinteistön valvonta- ja ohjausjärjestelmä.

VRV

Daikin VRV -järjestelmät toimivat ilmastoinnin kokonaisratkaisuina sekä suurissa että pienissä rakennuksissa. Alkuperäinen, innovatiivinen ja energiatehokas Daikin-tuote.

Kylmäsäilytys

Daikinin kylmäsäilytysjärjestelmät on suunniteltu luotettavaa ja tehokasta teollista ja kaupallista kylmäsäilytystä varten

Vedenjäähdyttimet ja ilmalaitteet

Daikinin valikoimassa on tehokkaita ja luotettavia vesi- ja ilmalauhdutteisia vedenjäähdyttimiä sekä tuloilmakoneita ja puhallinkonvektoriyksiköitä kaikkiin suuriin ja pieniin tarpeisiin.

Biddle-ilmaverhot

Estä lämpöhäviö ja ylläpidä rakennuksessa miellyttävää ilmanlaatua käyttämällä Biddle-ilmaverhoja.