Vihreän rakentamisen sertifiointi

Vihreän rakentamisen sertifiointi

Johtavana yrityksenä LVI-R-järjestelmien alalla Daikin on paras kumppani vihreän rakentamisen projekteihisi.

Vihreiden rakennusten tärkeys

Energiatehokkaat rakennusratkaisut saattavat ulospäin vaikuttaa kalliimmilta, mutta kestävän vaihtoehdon valitseminen säästää rahaa pitkällä aikavälillä. Investoimalla vihreään ratkaisuun pienennät toimintakustannuksiasi ja hyödynnät uusiutuvia resursseja. Pysy ajan tasalla lainsäädännön suhteen ja lisää kiinteistösi markkina-arvoa.

Daikin-kokonaisratkaisu

Monissa kiinteistöissä käytetään tyypillisesti erillisiä järjestelmiä lämmitykseen, jäähdytykseen, kylmätilojen jäähdytykseen, ilmastointiin ja kuuman veden tuotantoon. Tämän seurauksena suuri määrä energiaa joutuu hukkaan. Me tarjoamme tehokkaamman vaihtoehdon Daikin-kokonaisratkaisun myötä. Daikin-kokonaisratkaisu hoitaa jopa 70 % rakennuksen energiankulutuksesta maksimaaliseen energiatehokkuuteen minimaalisilla toimintakustannuksilla ja pienentämällä CO2-päästöjä.

Daikin-kokonaisratkaisu
Vihreä partnerisi

Vihreä partnerisi

Alan ammattilaisten tiimimme on valmis ohjaamaan sinua valitsemaan oikeat laitteet, jotta voit saattaa vihreät rakennushankkeesi valmiiksi talousarvion mukaisesti. Olipa sitten kyse BREEAM- tai LEED-sertifioinnista, kestävästä suunnittelusta tai käyttöönotosta, Daikin on mukana jokaisella askeleella tiellä, joka auttaa sinua maksimoimaan vihreän rakennusohjelman.

Vaihteleva kylmäainetilavuus (VRV) ja invertteritekniikka

BREEAM, LEED ja Daikin pitävät kaikki energiatehokkuutta ensisijaisena kysymyksenä vihreän projektin kehittämisessä. Paras valittavissasi oleva investointi on Daikinin vaihteleva kylmäainetilavuus VRV-järjestelmille, sillä se mahdollistaa kylmäaineen lämpötilan säätämisen heijastamaan todellisia olosuhteita. Näin saavutetaan jatkuvasti optimaalinen kausittainen tehokkuus. Daikinin VRV-, vedenjäähdytin- ja jäähdytyslämmön talteenottolaitteet käyttävät kaikki invertteritekniikkaa tuottamaan korkeimmat mahdolliset BREEAM- ja LEED-tulokset energiatehokkuuslaskelmiin.

VRV
Älykäs verkko

Älykäs verkko

Jotta kiinteistösi energiankulutus vähenisi merkittävästi, ilmastointilaitteen toimintaa on ohjattava ja seurattava 24/7. Daikinin älykäs verkko (i-Net) on web-pohjainen tieto- ja analyysityökalu, joka antaa sinulle mahdollisuuden keskittyä ydinliiketoimintaasi ja jättää LVI-R-ohjaus meidän huoleksemme. Daikin i-Net hienosäätää jatkuvasti järjestelmäsi toimintaa ilman sinun puuttumistasi asiaan.

Vihreät rakennusprojektimme

Erikoistumme auttamaan rakentajia saavuttamaan BREEAM Erinomainen-, LEED Gold-, NZEB- ja vastaavia sertifikaatteja. Tutustu joihinkin vihreisiin rakennusprojekteihin, joissa olemme olleet mukana.

Quattro park c

Krakova, Puola

BREEAM, erittäin hyvä

VRV:tä käytetään sekä lämmitykseen että jäähdytykseen. Intelligent Touch Manageria käytetään keskitettyyn ohjaukseen ja energiankulutuksen hallintaan.

Crystal Tower

Bukarest, Romania

BREEAM, suunnitteluvaihe: Kiitettävä

Hyvä ja tunnettu esimerkki Daikinin kokonaisratkaisusta, tuottaa erittäin tehokkaan LVI-asennuksen

Weybridge

Weybridge, UK

BREEAM Erinomainen

Daikin VRV -lämmöntalteenottojärjestelmä tärkeänä tekijänä tyylikkään pääkonttorin hyvässä energiatehokkuudessa.

Paranna BREEM-luokitustasi Daikinin avulla

Vuonna 1990 perustettu BREEAM auttaa kiinteistönomistajia, arkkitehteja ja suunnittelijoita kestävien, pitkäaikaisten ja kustannustehokkaiden ratkaisujen valinnassa. BREEAM arvioi riippumattomia ja valtuutettuja arvioijia käyttämällä energiatehokkuutta ja vedenkäyttöä, terveyttä ja hyvinvointia, saastumista, kuljetuksia, materiaaleja, jätteitä sekä ekologiaa ja hallintoprosesseja ja antaa rakennuksille luokituksen, joka perustuu näihin tieteellisiin arvioihin asteikolla hyväksytty, hyvä, erittäin hyvä, erinomainen ja loistava. Luomalla nämä tavoitteet säätelyvaatimusten edelle BREEAM kannustaa kestävämpään kehitykseen ja innovointiin.

Daikinin tehtaat Belgiassa ja Tšekin tasavallassa sekä sen VRV-, Sky Air-, Daikin Altherma-, Split- ja vedenjäähdytinjärjestelmät ovat BES 6001 -sertifioituja. Sertifikaatti takaa sosiaalisen, taloudellisen ja ympäristöystävällisen hankinnan koko toimitusketjussa. BES 6001 on BREEAM:in virallisesti tunnustama ja BES 6001-sertifioidut tuotteet kiinteistössäsi parantavat merkittävästi BREEAM-luokitustasi.

Lue lisää