Daikin career - There's more in a Daikin day

Това е Daikin – How cool is that!

При нас ще намерите противоположности, които се привличат: Глобална група за иновативни отоплителни, вентилационни, хладилни и климатични системи, където сте на първо място във всички йерархии. Стабилен работодател, наред с който можете да се развивате динамично. Място с културно многообразие, където можете не само да имате наистина добри идеи, но и да ги реализирате.

Стабилна динамика

Daikin като работодател? Това означава: Вие сте част от международния лидер на пазара за иновативни отоплителни, вентилационни, хладилни и климатични системи. Ние растем непрекъснато - и ако допринесете с вашите идеи и усилия, можете да развиете и своя опит и умения. За тази цел ви обещаваме добра работна среда, справедливо работно възнаграждение и възможности за развитие.

howcoolisthat-branko.jpg
opposites-that-attract-round.png

Противоположности, които се привличат – How cool is that!

Стабилен работодател, който се развива динамично.
Глобална марка, за която можете да работите и в международен план на местно ниво.
Въпреки мащаба си, той разчита на личните ценности, така че да се чувствате като у дома си от първия си ден.

Сред 70 000 служители по целия свят, нашият екип от около 300 колеги отговаря за продажбите и бизнеса с услуги в 15 страни от Централна и Източна Европа. От 1999 г. насам ние доставяме най-високите японски инженерни умения, получени от европейското производство - в комбинация с особено силна насоченост към клиента.

За да допринесем активно за динамичната промяна на глобалната група на местно ниво с широк спектър от нови инициативи, имаме нужда от ангажирани хора с добри идеи. В замяна ви обещаваме добра работна атмосфера, справедливо работно възнаграждение и възможности за развитие.

Искате да се присъедините към нашия екип?

Ние сме Daikin

Daikin е дом: Предаваме усещане за дом - за гости на хотела, собственици на частни домове, както и за нашите служители.

Daikin е мултикултурна компания: Ние растем, международни сме и все пак сме като едно голямо семейство.

Daikin е забавна компания: Смеем се, работим с пълна убеденост, държим се заедно.

 

Факти

Daikin е лидер: Ние сме глобална компания, представена в 67 държави. Обменът през националните граници е част от ежедневния ни работен живот.

Daikin е развитие: Разнообразието гарантира разнообразие. Ние инвестираме в нашите служители и насърчаваме техните лични и професионални качества.

Daikin е уважение: Ще бъдете ценени. Йерархията и приятелското сътрудничество, както сред колегите, така и сред мениджърите е предпоставка за това.

Daikin е подкрепа: Образованието започва с любопитство. Ние се ангажираме с любопитни умове и предлагаме обучение и академии за нашите служители, например Академията за продажби на Daikin.

Daikin е солидарност: Работата в екип е в нашето ДНК.

 

Не просто готино, а страхотно

От 2013 г. сме сред най-добрите места за работа на Австрия всяка година. Много благодарим на нашите служители за тази страхотна награда. Прекрасна обратна връзка, която ни показва, че сме на правилния път. И все пак ние молим колегите си от всички страни от DACE да споделят мнението си и за нас, тъй като оценяваме техните отзиви.

Погледнете профила ни в уебсайта Great Place to Work!

Ние сме Daikin Централна Европа

Daikin Централна Европа (DACE) отговаря за 16 държави в Централна и Югоизточна Европа. Ние обслужваме регионалните пазари и съответните филиали от централата си в Австрия. Не се обърквайте: споделяме офиса си с Daikin Австрия и се намираме в 23-ти квартал на Виена.

Ние сме международна компания, с японски корени

Daikin е основана в Япония и сега е по целия свят. Тези корени ни заземяват и играят решаваща роля при формирането на корпоративната ни култура. Консенсусът при вземането на решения и принципът на Kaizen за непрекъснато усъвършенстване са част от нашата философия.

Вие сте идеалният служител за Daikin, но не виждате свободно работно място, което да отразява вашия опит?

Изпратете ни вашата автобиография като отворена кандидатура, защото ние винаги набираме иновативни служители!

Изпратете имейл на: jobs@daikin-ce.com