Поемете контрола на комфорта и енергийните разходи вашата голяма сграда

Поемете контрола върху комфорта и енергийните разходи вашата сграда

С нашите енергийно ефективни климатични решения за офиси и големи сгради, можете значително да намали оперативните си разходи.

Съсредоточете се върху вашия бизнес

Вашата климатизация е наш приоритет. С климатичните решения на Daikin, вие и вашите служители можете да работите в пълен комфорт. Ние ви осигуряваме възможно най-високо енергийно ефективното решение, за да можете да насочите усилията си върху вашия бизнеса.

Инвестирайте във вашата енергийна ефективност

Инвестиция в решение на Daikin ви спестява пари в дългосрочен план. Разходите за отопление и охлаждане представляват не по-малко от 50% от потреблението на енергия, което означава, че внедряването на енергийно ефективно решение за климатизация ще окаже значително влияние върху общите ви разходи за енергия.

energyefficiency_offices.png

Вашия представител на Daikin

За да гарантираме най-доброто обслужване на клиентите, ние определяме само едно лице от Daikin за контакт при реализирането на вашия проект. Този представител ще ви помогне по време на всички фази на проекта - от първоначалното колективно обсъждане на проекта до поддръжката след монтаж.

Цялостно решение за климатизация във вашата сграда

От енергийно ефективно отопление и климатизация до нашите системи за управление на сгради - разполагаме с различни решения за вашите офиси и големи сгради. Научете повече за възможностите, предлагани за вашата сграда.

1 5 4 2 3 6 building.jpg

1. Вход и рецепция

  • Намалете загубата на топли и студени въздушни потоци през входа с нашите въздушни завеси Biddle и спестете до 72% енергия, като ги свържете с нашите термопомпи вместо с електричество.
  • Интелигентните програми улесняват контрола на климата в цялата сграда. Нашата система за управление на сгради (BMS) Ви позволява да интегрирате и контролирате всички аспекти на сградата (отопление, охлаждане, електричество, осветление, асансьори и т.н.)

2. Офис пространство

  • Уникалната, напълно плоска касета се интегрира безпроблемно в окачени тавани и няма да наруши тишината на офиса благодарение на безшумната и работа.
  • Вдишвайте свеж и здравословен въздух, който не съдържа плесени и алергени.

3. Конферентна зала

  • Отоплете помещенията с високи тавани, като поставите подово отопление, за да загреете въздуха близо до земята.

4. Кухни и тоалетни

  • Лесно интегрирайте решенията за топла вода за кухни и тоалетни.

5. Сървърни помещения

  • Надеждно охлаждане на инфраструктурата до -20°C за Вашите сървърни помещения.

6. Конферентна зала

  • Интелигентното око насочва въздушния поток в страни от хората и автоматично превключва устройството в енергоспестяващ режим или го изключва, когато установи, че стаята е празна.

Нашата гама от вътрешни тела, предназначени за безпроблемно интегриране във вашата офис сграда.

Касета за офиси и големи сгради

Касета

Нашите таванни касети са проектирани да осигурят оптимален въздушен поток за всички видове малки и големи пространства, като по този начин се освобождава място по стените и подовете. С най-богатата гама на пазара, ние гарантираме перфектната им хармония с вашата сграда и вътрешното й оформление.

Разгледайте нашата напълно плоска касета

Разгледайте нашата касета с кръгъл поток

решение за офиси таванно тяло за скрит монтаж

За скрит таванен монтаж

Таванните тела за скрит канален монтаж са отлични за всякакъв тип интериор, защото те се сливат безпроблемно с всеки интериор. Те се монтират дискретно в окачени тавани, така че да се виждат само вентилационните отвори.

стенно тяло за офиси

Стенни тела

Нашите стенни тела са международно признати заради своя дизайн. Техният изящен и елегантен външен вид придава стил на климатизацията.

За открит монтаж за офиси и големи сгради

Таванни тела за открит монтаж

Таванните тела за открит монтаж са разработени за по-голяма гъвкавост. Това е идеалното решение за пространства, които не разполагат с окачени тавани или имат ограничено подово пространство. Отделното управление на всяка клапа и различните ъгли на разпределение на въздушния поток улесняват оформянето на всеки интериор.

Подови за офиси и големи сгради

Подови тела

Подовите тела са отлично решение за помещения с високи тавани. Близкото им разположение до земята е оптимално за периметрово отопление или охлаждане.

Лесна модернизация или замяна на вашата съществуваща климатична система.

Климатичните системи на Daikin са с "готовност за замяна". Със сериозно пестене на енергия и минимални разходи за монтаж, можете бързо да постигнете възвращаемост на вашите инвестиции.

replacement_logo.png
Повторно използване на съществуващи тръбопроводи в офиси и големи сгради

Проектирани за бърз монтаж, нашите решения за офиси и големи сгради използват отново съществуващи тръбопроводи и окабеляване, за да се елиминират излишните разходи и да се намали времето за принудително прекратяване на работната дейност в сградата или офиса.

Намалете разходите за монтаж в офиси и големи сгради

Универсалните агрегати, като например напълно плоската касета на Daikin, се вписват директно в стандартни таванни плочи за намаляване на разходите за монтаж.

Интегрират се с вашето оборудване от друг производител за офиси и големи сгради

Интелигентният Touch Manager е система за сградно управление, която се интегрира с оборудване от други производители.

От малки офиси до големи небостъргачи

Независимо дали вашият проект е голям или малък, ние предлагаме решения за отопление и охлаждане, които са подходящи за вашата сграда. Намерете правилния продукт като изберете размерите или потребностите на вашата сграда.

office-small-710x460.png

Малки офиси

Нашето решение със Sky Air е идеално за по-малки помещения, с отделно управление за всяко тяло.

Springbok_Daikin17_MarieMero-229.png

Средно големи офис-сгради

Нашите VRV решения могат да задоволят всички ваши климатични потребности. Идеални за малки и средно големи площи, с възможности за централизирано или индивидуално управление.

Office-large-710x460.png

Големи офис-сгради и небостъргачи

Водоохлаждащите агрегати и оборудването с въздушен кръг са оптималното решение за средни до големи площи и покриват всички ваши потребности от климатизация чрез централизирана система.

Office-lobby-710x460.png

Големи офис-приемни

Въздушните завеси Biddle подобряват стабилността на климатизацията в помещенията като намаляват загубите от отопление и охлаждане. Въздушните завеси Biddle повишават енергийната ефективност с до 72%.

offices-controls.png

Интелигентни управления

Системата за сградно управление и intelligent Touch Manager ви позволяват да регулирате климатизацията от всяко място по всяко време. Направете своя избор между централно или локално управление, задайте програми на таймера, оптимизирайте потреблението на енергия с нашите инструменти за управление на енергията и интегрирайте лесно с оборудване от друг производител.

freshair.png

Свеж външен въздух

Осигурете си чист и здравословен въздух с нашите въздухообработващи климатични камери. Те са идеални за средни и много големи площи и са съвместими с всички решения на Daikin, използващи нашата климатична система.

Immogra office

Immogra case

Read how Daikin’s VRV IV system delivers modern aesthetics with invisible integration of HVAC.

Claerhout Communication House office case

Read about why advertising agency Claerhout Communication House opted for our VRV total solution for their new open landscape office building.

Claerhout Communication house
Velocity

Пример от практиката: сграда Velocity

Научете как Daikin помогна на сградата Velocity да подобри "зелените" си параметри, благодарение на инсталирането на Daikin VRV система за оползотворяване на топлината.

Пример от практиката: Бизнес център VMD 

Открийте как нашите термопомпи предоставят цялостно решение за климтизация за най-високата офис сграда в Хърватия.

VMD business centre
Crystal Tower

Пример от практиката: Crystal tower

Открийте как Daikin осигурява модерно, енергийно ефективно и универсално решение за климатизация на цялата сграда.

Пример от практиката: Torre Serenissima

11-етажната офис сграда Torre Serenissima служи като седалище на автомагистрала Brescia Padova във Верона, Италия. Тя използваше остаряла климатична система с хладилен агент R-22. Ние изцяло обновихме ОBK системата на Torre Serenissima, за да осигурим повече енергийна ефективност и комфорт.

Torre Serenissima
supplier_serviceprovider1200x340.jpg
 

Ние работим за вас

Добре поддържаната ОВК система осигурява добавена стойност и непрекъсната безпроблемна експлоатация. Предприемането на мерки за удължаване на експлоатационния срок на вашата инсталация гарантира, че производителността и здравето на вашите служители няма да се нарушат.

Научете повече