Приложения за всяка потребност от климатизация

В Daikin ние предлагаме най-богатата гама от решения за отопление и охлаждане, подходящи за всички екологични и персонални предпочитания. Научете повече за предлаганите възможностите като изберете приложение.

Нашата продуктова гама

Нискотемпературни термопомпи "въздух-вода"

Нискотемпературните термопомпи Daikin Altherma използват високо ефективна технология с предаване на топлина от въздух към вода за отопление, охлаждане и гореща вода.

Високотемпературни термопомпи "въздух-вода"

Лесно е да замените вашата остаряла система за отопление и топла вода с нашата енергийно ефективна високотемпературна термопомпа Daikin Altherma.

Хибридна термопомпа

Комбинирайте ефективно възобновяеми и традиционни енергийни източници с хибридната термопомпа Daikin Altherma за отопление, охлаждане и гореща вода.

Термопомпи за битова гореща вода

Изберете най-енергийно ефективната система за отопление с гореща вода на пазара с нашите термопомпи за битова гореща вода.

Климатици

Климатиците на Daikin използват енергията на външния въздух като източник на възобновяема енергия за ефективно отопление и охлаждане на вашия дом.

Геотермални термопомпи

Геотермалните термопомпи на Daikin извличат топлина от земните недра за ефективно отопление, охлаждане и гореща вода.

Sky Air

Daikin Sky Air е климатична система за цялостно решение, която осигурява отопление, охлаждане, вентилация и пречистване на въздуха за малки или средни сгради.

Вентилация

Daikin предлага високоефективни въздухообработващи климатични камери за малка и едромащабна вентилация, която осигурява циркулация на чист въздух в сградата.

Системи за управление

От централизирано онлайн управление на климатизацията във вашия дом до многозонови системи за управление на сгради, Daikin ви осигурява пълен контрол по всяко време.

VRV

VRV системите на Daikin осигуряват решение за цялостна климатизация за всякакви малки или големи сгради. Оригинален, новаторски и енергийно-ефективен продукт на Daikin.

Хладилна техника – охлаждане и замразяване

Хладилните системи на Daikin са проектирани за надеждно и ефективно промишлено и търговско замразяване.

Водоохлаждащи агрегати и оборудване с въздушен кръг

Daikin предлага ефективни и надеждни водоохлаждащи агрегати с водно и с въздушно охлаждане, както и въздухообработващи климатични камери и вентилаторни конвектори за всякакви потребности.

Въздушни завеси Biddle

Предотвратете загубите на топлина и поддържайте комфортна атмосфера в сградата с нашите въздушни завеси Biddle.